Municipiul Naustdal: CPS Barnevernet ascunde rapoarte favorabile părinților

FOTO standpunktet.no

FOTO standpunktet.no

 

După o evaluare globală, experții cred ca are nevoie de îngrijire a copiilor în viitorul apropiat va fi cel mai bine acoperite de faptul că ei sa  se mute înapoi în casa părintească „, se precizează în raportul experților, care CPS a crezut ar trebui să fie pus într-un sertar și să nu fie citit de instanța de judecată.

Municipiul Naustdal este cel care a judecat cazul Bodnariu…

Norway Return the children to Bodnariu Family

Barnevernet Naustdal a ascuns unul dintre rapoartele specialistilor prin care parintii erau prezentati favorabil vrand cu orice pret sa tina copiii departe de parintii lor, deci Barnevernet Naustdal este superior oricaror specialisti si stie mai bine care este binele… binele cui? Evident binele LOR! Acesti criminali, in opinia mea, trebuie dati in judecata de toti cei care au avut de suferit de pe urma lor!
„Barnevernet Hide specialists reports praising Parents”

http://standpunktet.no/…/barnevernet-ville-skjule-fagrappo…/

Traducere mecanica prin Google Translate – ne cerem scuze ca nu avem timp suficient sa corectam aceasta traducere, dar este destul de ‘buna’ pentru ca se intelege ce s-a intamplat in acest caz, dus la lumina de jurnalistul Jan Simonsen pentru situl standpunktet.no:

TRADUCERE prin GOOGLE TRANSLATE:

CPS în Naustdal a încercat să oprească un raport de expertiză care a arătat că cei doi părinți din Naustdal care au primit copiii lor „răpiți” de către autoritățile din domeniulprotecției copilului, și că activitatea de protecție a copilului pentru a obține transferate parintilor adoptivi au fost părinți buni cu „abilități de îngrijire în mod constant bune.”NRK og Fjordane Sogn-. Copiii sau luat pe drum spre casă de la școală și plasate cu străini timp de șase luni, înainte de a CPS fără tragere de inimă a fost de acord săi întoarcă la părinții lor.

Până când problema a venit în „curtea specială” pentru îngrijirea copilului, comitetul județean, activitatea bunăstarea copilului la nivel local pentru a obține copiii plasați cu părinții adoptivi.Cazul a provocat o atenție internațională feroce și scandalizați Norvegia nu numai în România, în cazul în care pericolul vine de la, dar, de asemenea, în mare parte din restul lumii. Dar, CPS a stat la sol lor, până când agentul local de protecție a copilului a dat seama că ar pierde în cazul în care nu au mers la un compromis și livrat copiii înapoi la copilul vin acasă pentru familia lui la controale regulate, al bunăstării copilului numite măsuri de remediere.

„Părinții au fost umil și docili și are abilități de îngrijire în mod constant bune”, afirmă raportul expertului că bunăstarea copilului în Naustdal a încercat să oprească, NRK scrie Sogn- og Fjordane. Raportul a fost elaborat la solicitarea instanței, dar CPS avocat a încercat să intercepteze raportul, astfel încât să poată fi prezentat instanței. „Din motive formale”, a declarat NRK Sogn- og Fjordane.

Raportul este însoțit NRK pregătit de doi psihologi cu experiență. CPS în Naustdal ar că toți cei cinci copii din familie ar trebui să fie mutat în plasament permanent, cei doi psihologi ceva de experți nu sunt de acord puternic.

„Părinții au abilități de îngrijire în mod constant bune. Nici unul dintre părinți cred în adecvarea limitelor fizice în scopuri parentale. Am documentat faptul că tatăl meu a schimbat atitudinea la mustru și suntem foarte siguri că tatăl nostru nu a fost niciodată un fan al educatiei pedepsei.Furnizare de îngrijire pentru public va fi o deteriorare semnificativă îngrijirii ca părinți reprezintă. Părinții lui erau umili și docil, care pune nevoile copiilor deasupra lor proprii, și are o dinamică în relația lor, în cazul în care acum se susțin reciproc, în scopul de a stabili o practică mai cuprinzătoare în îngrijirea copiilor lor. După o evaluare globală, experții cred ca are nevoie de îngrijire a copiilor în viitorul apropiat va fi cel mai bine acoperite de faptul că ei sa  se mute înapoi în casa părintească „, se precizează în raportul experților, care CPS a crezut ar trebui să fie pus într-un sertar și să nu fie citit de instanța de judecată.

Părinții avocatei sale, Ragnhild Torgersen, spune că a avut impresia că copilul în Naustdal nu ar ajuta cazul a fost iluminată larg. Este o practică de protecție a copilului pe care mulți avocați suficient pentru a semna pe.

Anunțuri

8 comentarii (+add yours?)

 1. GRATIELA
  Aug 27, 2016 @ 10:55:40

  Este dificil si neplacut sa citesti astfel de texte, traduse mecanic de google translate… nu este un text prea mare pt a fi tradus, de catre cei ce cunosc limba,astfel incat sa se poata citi si intelege fluent!

  • rodi
   Aug 27, 2016 @ 11:35:39

   Draga Gratiela, munca noastra de baza este transcrierea predicilor contemporane si cheltuim aprox 4 ore zilnic la aceasta munca. Pe deasupra, monitorizam si traducem stiri crestine si astfel, familia noastra isi cheltuie tot timpul liber lucrand la aceste proiecte principale ale blogului. Am postat traducerea mecanica pentru ca pe multi ii intereseaza si le-am facut munca mai usoara, postand traducerea ca sa poata sa o citeasca fara nici un alt clik. Multumim pentru intelegere! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 2. Nana Arpy
  Aug 27, 2016 @ 11:48:47

  corect, de apreciat ce faceti

  • rodi
   Aug 27, 2016 @ 15:21:24

   am vrea sa facem mult mai mult, dar avem si noi doar 24 de ore la dispozitie 🙂 Dumnezeu sa ne ajute, si in acelea, sa facem munca asta de dragoste cu credinciosie…

   • tatianasiza
    Aug 31, 2016 @ 10:06:49

    multumim si apreciem mult munca depusa si postarile pe acest site prin care ne informati cu cele mai principale stiri din lumea crestina. Imi face [placer sa vin pe acest blog in timpul liber si ma sint aproape de ai mei si de familia mea crestina de pe tot globul pamantesc, pentru care pot sa ma bucur si sa plang impreuna. Domnul sa va rasplateasca!

    • rodi
     Aug 31, 2016 @ 11:00:46

     Va multumim din inima pentru aprecieri si ne bucuram sa fim un instrument prin care sa simtim (un fel) de partasie chiar daca ne despart state, tari si chiar oceane, unii de altii. Ii multumim lui Dumnezeu pentru oportunitatea aceasta!

 3. Valeria Iancu
  Aug 27, 2016 @ 11:55:57

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. octavpelin
  Aug 28, 2016 @ 02:21:19

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: