PARTIDELE CONSERVATOARE TREBUIE REINVENTATE… – Samy Tuțac

Boris Johnson as mayor in London 2008 FOTO The Guardian Pride Parade in London 2008

Boris Johnson Minstru al Afacerilor Externe Marea Britanie la o parada gay in 2008 cand era primar in Londra.

PARTIDELE CONSERVATOARE TREBUIE REINVENTATE…
După ultima ispravă a noului ministru de externe „conservator” din Marea Britanie, care transmitea ambasadelor engleze că „de acum înainte pot arbora drapelul LGBT”, nu poți să nu te întrebi ce se întâmplă cu partidele conservatoare?

Sau, ce diferență mai este între „conservatori” și „socialiștii progresiști”? Circula în socialism o glumă tare: „Care este diferența majoră între capitalism și socialism?

Păi în capitalism era exploatarea omului de către om, în socialism e invers”. Cam așa este acum cu diferența între partidele „conservatoare” și cele „social-democrate” sau „socialiste”.

Adică sunt „toți o apă și-un pământ”. Și la noi și la alții…partidele conservatoare ar trebui reinventate până nu este prea târziu…

Samy Tuțac

Nota ed.:

MEDIAFAX – Boris Johnson, numit de Theresa May noul ministru al Afacerilor … 13 iulie 2016

cu trei zile mai târziu…
Într- una dintre primele sale schimbări de politică de la venirea la birou , Johnson a anulat decizia predecesorului , Philip Hammond , care a insistat asupra faptului că numai drapelul Uniunii , steagul albastru – auriu al UE și steagurile națiunilor și teritoriile de peste mări ale Unite regat ar putea fi transportat cu avionul din clădiri Foreign Office .

Decizia cu privire la dacă și când să ridice steagul gay pride va fi pentru ambasadori individuali si comisari, luând în considerare condițiile locale .

Daily Mail – Boris Johnson reverses ban of flying LGBT flag at the Foreign Office … 16 iulie 2016

2 comentarii (+add yours?)

  1. thetrouth
    aug. 29, 2016 @ 23:13:50

    Fratii mei , ca sa ai partide conservatoare autentice , trebuie sa ai o societate conservatoare autentica . Din pacate aceasta societate conservatoare lipseste aproape cu desavarsire. Societatea de astazi este loberala , libertina , secularista . Pana si bisericile au ajuns liberale , de unde sa mai iasa un partid conservator autentic. Platformele conservatorior de azi sunt mai liberale decat ale liberalilor de scum 30/40 de ani . Solutia este Dumnezeu , dar trebuie sa-L cautam pentru asta , in post , rugaciune si pocainta . Este biserica in stare de aceasta ? Sau se multumeste sa traiasca bine pe langa ceilalti .Problema cine ii mai alege pe conservatorii adevarati .

  2. octavpelin
    aug. 30, 2016 @ 02:20:55

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: