VIDEO – Phoenix, Arizona: Cristian Silaghi condus pe ultimul sau drum aici pe pamant!

Cristian Silaghi

 

Phoenix, Arizona: Cristian Silaghi condus pe ultimul sau drum aici pe pamant! Dumnezeu sa mangaie aceasta familie scumpa si sa le poarte de grija in fiecare zi!

Vineri, 26 august, a avut loc priveghiul la Biserica Română Happy Valley, din Phoenix, Arizona. La priveghi au participat peste 1000 de persoane, potrivit unuia dintre participanţii la tristul eveniment. Sâmbătă, 27 august, la Arrowhead Memorial Gardens a avut loc serviciul funerar. Şi aici au fost prezenţi aproape 500 de oameni. La linkul de mai jos puteti asculta mesajul pastorului Nelu Pascuti la priveghiul în amintirea lui Cristian Silaghi. La acest link,  video cu un album foto din viata familiei Silaghi Cristian si Alina (si inregistrarea integrala a serviciului de priveghi- apasati player-ul de la inceput.)

https://www.fiti-oameni.ro/emisiuni/marturii/cine-fost-cristian-silaghi-din-phoenix/?link=3

„Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, care n-au nădejde. Căci, dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi, împreună cu Isus, pe cei ce au adormit în El” (1 Tesaloniceni 4).

Pastor Nelu Pascuti: Cuvintele noastre omenesti sunt insuficiente. Nu pot descrie ce se intampla. Nu pot da explicatii. Nu putem, prin cuvinte, sa luam, sa schimbam realitatea, sa luam durerea purtata. Dar, cu toate acestea, ca si copii ai lui Dumnezeu, in astfel de momente, cantarea, inchinarea, Cuvantul lui Dumnezeu, fac bine sufletului nostru….

Serviciul de Inmormantare CRISTIAN SILAGHI 29 august 2016-

Serviciul de Inmormantare Cristian Silaghi 27 august 2016 HVCC

Anunțuri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: