ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA – ADRIANA SAFTOIU SI CEI CARE GANDESC CA EA

Ana Adriana Săftoiu (n. 11 septembrie 1967, Dej, județul Cluj) este un politician român, deputat PNL ales în legislatura 2008-2012, în circumscripția electorală nr. 31 Prahova, colegiul uninominal nr.7 (Urlați) și ziaristă. A deținut și funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Președintelui României, Traian Băsescu (decembrie 2004-martie 2007).(Wikipedia)

Ana Adriana Săftoiu (n. 11 septembrie 1967, Dej, județul Cluj) este un politician român, deputat PNL ales în legislatura 2008-2012, în circumscripția electorală nr. 31 Prahova, colegiul uninominal nr.7 (Urlați) și ziaristă. A deținut și funcția de consilier prezidențial și purtător de cuvânt al Președintelui României, Traian Băsescu (decembrie 2004-martie 2007).(Wikipedia)

 

Ce zic politicienii? Majoritatea dintre ei tac chitic. Au fost luati prin surprindere de masa imensa de cetateni care se identifica cu obiectivele miscarii profamilie si procasatorie din Romania. La fel dl Iohannis care, ca de obicei, tace. Ii lipseste curajul sa isi afirme pozitiile.
 
Pe de alta parte, insa, sunt si unii politicieni care spun, fara retineri, pe ce pozitii stau – adica impotriva noastra, a majoritatii covarsitoare a cetatenilor Romaniei care solicita protejarea si mentinerea casatoriei naturale la romani. Un aslfet de politician e dna Adriana Saftoiu,

ADRIANA SAFTOIU SI CEI CARE GANDESC CA EA

E vremea sa punem in discutie comentariile fara sens si chiar bizare ale unor politicieni privind proiectul constitutional de protejare a casatoriei in Romania. Intreaga lume, nu doar Romania, stie ca 3  milioane de romani au semnat in sprijinul initiativei constitutionale si ca pe 20 iulie Curtea Constitutionala a validat-o. Nici odata in istoria Romaniei nu s-a mai intimplat asa ceva. Nici odata nu s-au strans, in Romania, asa de multe semnaturi, intr-o perioada asa de scurta de timp, in sprijinul vreunei initiative legislative, fie ea initiata de autoritati ori de cetateni. Nici odata si nici unde in lume nu s-au mai strans atit de multe semnaturi in sprijinul unui referend constitutional pentru protejarea casatoriei. Pentru asta romanii trebuie apreciati, nu criticati, asa cum a facut dna Adiana Saftoiu si altii care gandesc ca ea. Printre altele, proiectul constitutional denota maturitatea politica a romanilor si viabilitatea si maturizarea democratiei romane.
 
Recordul mondial al romanilor
In California s-au strans cu putin peste 1 milion de semnaturi in 2008 pentru un amendament constitutional similar care, in final, a fost validat de cetateni prin referend. Ani mai tarziu, insa, el a fost invalidat prin, zicem noi, decizia iresponsabila si antidemocrata a tribunalelor federale din California. Iar in Irlanda, unde politicienii au avut bunul simt si discernamintul sa puna la vot soarta celei mai importante institutii umane unui referend national in mai anul trecut, mai putin de 2 milioane de irlandezi au participat la vot. Irlandezii au decis invalidarea casatoriei naturale si inlocuirea ei cu casatoria etatizata, adica cea confiscata de stat. Slovacii au votat si ei, la fel ca si Slovenii, inscriind in constitutiile lor casatoria naturala. Iar acum, in Romania, 3 milioane de cetateni, cu mult mai mult ca in Irlanda, spun, in unison: dorim si noi sa votam si sa decidem, la fel ca cetatentii Irlandei, Slovaciei, si Sloveniei, soarta casatoriei in tara noastra.
Ce zic politicienii? Majoritatea dintre ei tac chitic. Au fost luati prin surprindere de masa imensa de cetateni care se identifica cu obiectivele miscarii profamilie si procasatorie din Romania. La fel dl Iohannis care, ca de obicei, tace. Ii lipseste curajul sa isi afirme pozitiile.
Pe de alta parte, insa, sunt si unii politicieni care spun, fara retineri, pe ce pozitii stau – adica impotriva noastra, a majoritatii covarsitoare a cetatenilor Romaniei care solicita protejarea si mentinerea casatoriei naturale la romani. Un aslfet de politician e dna Adriana Saftoiu, fosta parlamentara, membra a PNL, si fosta consiliera a Presedintelui Basescu. Pe 25 iulie ActiveNews i-a comentat un post pus de ea pe facebook in care Adriana isi spune parerea privind noi si voi, toti cetatenii de buna credinta ai Romaniei. Comentariul lui ActiveNews poate fi citit aici: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Adriana-Saftoiu-considera-ca-protejarea-familiei-este-o-non-problema-pe-care-au-creat-o-unii-si-noi-am-pus-botul-.-Fostul-deputat-a-descoperit-brusc-cu-ce-probleme-se-confrunta-unele-familii-135289
 
Comentariile lui Adriana Saftoiu
Dna Saftoiu ne acuza ca „am bagat batul prin gard si noi am pus botul.” Adica, ca cetatenii Romaniei au fost ademeniti sa semneze pentru o initiativa pe care ea o numeste o „non-problema”. Comentariul Adrianei dovedeste lipsa ei, si a celor care gandesc ca ea, de discernamint. Comentariul ei este facut intr-un vacuum al ignorantei cras si a lipsei de cunostinte privind subiectul. Familia si casatoria sunt in declin. Factorul principal al acestui declin este amestecul si agresivitatea cu care statul si secularismul se implica in definirea si redefinirea unor institutii care nu apartin statului ci oamenilor. In promovarea intentionata de catre stat si secularism a nonvalorilor, in cazul de fata a unor concepte nocive si toxice privind familia si casatoria. Propaganda homosexuala si a feminismului agresiv, a academicienilor si intelectualilor fara discernamint, a devenit ideologia statului secular post-modern, anticrestin si anti-valoric.
Romanii vor sa-si protejeze si sa-si pastreze institutia care le-a asigurat supravietuirea multimilenara – casatoria si familia naturala. Romania nu vrea sa moara impreuna cu Uniunea Europeana. Nu vor nici Est Europenii. Est Europenii au mai mult discernamint decit occidentalii. Istoria lor le-a fost vitrega si supravietuirea lor s-a datorat crestinismului, Bisericii, si familei si casatoriei naturale. Romanii au si ei discernamint. Si ei stiu sa discearna semnele vremurilor. Si ei isi dau seama ca fara familia si casatoria naturala nu doar Europa ci si Romania va descinde in cimitirul istoriei.
Adriana Saftoiu si cei care gandesc ca ea privesc proiectul constitutional din perspectiva drepturilor omului si a egalitatii. Si asta le dovedeste lipsa de discernamint. Casatoria naturala nu are nimic de a face cu drepturile omului ori egalitatea. Are de a face cu procrearea, cu perpetuarea in mod natural si ordonat a speciei umane, si cresterea si educarea copiilor. Are de a face cu declinul demografic extrem de ingrijorator al Romaniai. Zilnic populatia Romaniei scade cu 270 de persoane. Incurajarea homosexualitatii, a stilurilor de viata incompatibile cu procrearea si stabilitatea demografica a Romaniei, ori a institutiilor parelele ori alternative casatoriei si familiei, este un act iresponsabil.
 
Victimele casatoriilor homosexuale
De ani de zile, noi, cei de la AFR, am publicat comentarii si studii numeroase care dovedesc, fara nici un echivoc, ca doar casatoria naturala poate atinge aceste deziderate atit de esentiale supravietuirii speciei umane, a civilizatiei si a societatii. La fel, am publicat comentarii si studii numeroase care dovedsc, la fel de convingator, ca institutiile alternative, in speta casatoriile homosexuale ori parteneriatele civile, victimizeaza copiii, cauzeaza dezinteres in tinara generatie fata de casatorie si procreare. Vara aceasta am redat si comentariul incisiv, tradus in romaneste, al unui intelectual homosexual american care afirma, strident si convingator, ca stilul de viata homosexual e incompatibil cu viata de familie si casatoria, si ca dauneaza copiilor si intregii societatii. Nu face nici un sens sa institutionalizezi acest stil de viata sub forma casatoriilor ori parteneriatelor unisex. Iar pentru cei care inca au indoieli privind nocivitatea casatoriilor homosexuale asupra copiilor, va invitam sa cititi marturia alaturata a unei britanice crescuta in anii 70 de doi parinti de sex opus, dar unde mama traia cu o femeie si tatal cu un barbat. In timp, tatal a degenerat in pedofilie. [Detalii: https://askthebigot.com/2015/07/23/the-story-of-moira-greyland-guest-post/] Institutionalizarea casatoriilor homosexuale inseamna, de fapt, actual final in procesul de institutionalizare a revolutiei sexuale contemporane.
Dna Saftoiu ne spune ca prioritatea ei e combaterea violentei domestice in familia traditionala. In aceasta privinta suntem pe aceasi pagina. Condamnam si vom continua sa dezaprobam violenta domestica, iar in viitor vom cauta sa publicam cit mai multe comentarii si pe acest subiect. Caci, la urma urmelor, violenta domestica distruge casatoria si familia, si victimizeaza copiii. Dar unde dna Saftoiu da gres, din ignoranta fata de subiect, zicem noi, este ca trece cu vederea faptul ca violenta la cuplurile homosexuale, in special la femeile lesbiene, este cu mult mai mare ca in familia si casatoria naturala. La fel abuzul de alcool, de tutun, de droguri, incidenta suicidului, si alte aspecte de comportament nocive. Mai adaugam si faptul ca copiii crescuti de homosexuali, conform studiilor, invata mai greu la scoala, devin confuzi privind viata sexuala si genul, si au tendinte spre criminalitate si recidivism mai ridicate decit copiii crescuti in casatoriile naturale. Si, atentionare, dna Saftoiu, incidenta bolilor venerice la homosexuali este extrema. Conform ultimului raport publicat in august de Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite 55% din toate persoanele infectate cu boli venerice in Statele Unite sunt homosexuali. [Detalii:http://www.cdc.gov/hiv/pdf/group/msm/cdc-hiv-msm.pdf]
Nu ne vom lasa. Vom persevera pina cind doleantele celor 3 milioane de romani care au semnat, cit si a celorlalte milioane de cetateni romani care agreeaza cu ei, vor fi implinite, iar revizuirea Articolului 48 va fi pusa la vot. Romanii au dreptul sa-si decida si sa-si defineasca propriile institutiile politice si sociale, inclusiv casatoria si familia. Nu politicienii determina ori decid institutiile care sunt institutionalizate in Romania prin Constitutie ci milioanele de cetateni cu drept de vot. Cit despre dna Saftoiu si a celor care gandesc ca ea, e vremea sa-si puna singuri capat carierei politice. De buna voie. Caci miscarea profamilie si provalori din Romania, care, asa cum acum e evident, numara milioane de cetateni cu drept de vot, le va lua in seama pozitiile antivalorice daca vor candida la functii politice.
 
DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Buna dimineata! A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Pe 21 august s-au implinit cinci (5) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 11.000 de persoane. Acum o saptamina am reinnoit apelul de a fi semnata. De atunci a mai fost semnata de peste 400 de persoane si am ajuns la aproape 11.600 de semnaturi. Dorim sa ajungem la peste 12.000 de semnaturi in urmatoarele citeva zile. Nu mai este mult. Socotim potrivit sa re-lansam anual Declaratia dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.
Traim in vremuri tulburi cind valorile sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semneze. Sprijiniti eforturile noastre semnind Declaratia!Haideti, deci, in citeva zile sa trecem peste 12.000 de semnaturi!
 
CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?
Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor apare in lista semnatarilor.Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba englaza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)
 
Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”
 
Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.
 
Semnatihttp://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php
 
Rugaminte: Va rugam postati si publicati peste tot apelul nostru pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, inclusiv linkul petitiei.

4 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  aug. 31, 2016 @ 23:29:00

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. SILVIA
  sept. 01, 2016 @ 00:11:13

  Dintru inceput nu a randuit Dumnezeu femeii nici o functie autoritate publica ,politica,in biserica.Peste tot unde s-a incalcat randuiala lui Dumnezeu s-a ajuns la dezastru.

  • Mary
   sept. 05, 2016 @ 09:08:12

   Din păcate, nu aveți dreptate, doamnă Silvia. Hai să ne gândim la Estera și autoritatea ei care a venit o dată cu funcția de împărăteasă.Astfel a reușit Dumnezeu sa-și salveze poporul de extincție. Sau ce spuneți de judecătoarea Debora?Dar de Lidia? Problema trebuie privită din alt unghi-acela al golirii încete,dar sigure,a societății românești de esența creștină.Doamna Săftoiu e doar o voce micuță,dar este exponenta unei lumi pervertite imense.

 3. octavpelin
  sept. 01, 2016 @ 02:33:39

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: