O Intalnire Dureroasa a dr. Camelia Smicala cu Mihai (AUDIO)

Ce dureros….. dureros de tot. dr. Camelia Smicala la o intalnire cu fiul, Mihai Smicala. Dr. Smicala il intreaba ce stie despre sora sa, Maria, care la ultima intalnire cu mama ei, nici nu a putut sa vorbeasca, ci doar plangea. Mihai ii spune mamei lui ca Maria nu mai poate sa doarma noaptea si familia la care sta o chinuie intr-una. Mihai spune ca si el, ca si Maria, plange in fiecare noapte pana adoarme. Se termina video cu dr. Smicala rugandu-l pe Mihai ca macar odata pe saptamana cand se intalneste cu Maria, sa o incurajeze. Doamne, ce povara pe acesti doi copilasi, rapiti de la mama lor!

Mihaela Camelia Jalaskoski (Smicala)

AKS: Oameni buni , dragi parlamentari rupeti-va 2 min din timp si ascultati cu atentie la aceasta conversatie incarcata de durerea de mama si strigatul disperat si sleit de puteri al acestui baietel de a fi scapat. Va rog in numele lui Dumnezeu incetati sa va astupati urechile . Conversatia dintre Dr. Camelia si fiul ei la vizita saptaminala. Mihai , baietelul acestei femei indurerate care traieste si lupta pentru ziua care pare ca nu mai ´vine unde va fi reunita cu Mihai si Maria COPILASII EI DRAGI. Rugam dati share mai departe.

 

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  sept. 01, 2016 @ 02:13:01

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  sept. 01, 2016 @ 02:36:05

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. douavieti2015
  sept. 01, 2016 @ 13:24:36

  GROAZNIC!!! Ti se rupe inima in bucati…
  Ce stapanire de sine are Camelia! Ea trebuie sa fie tare ca sa-i ridice si pe copii, ca altfel i-ar demoraliza de tot.
  Iar agentii traduceau tot.
  Ce-o fi in mintea oamenilor astora? Sau mai bine zis: o fi ceva in mintea lor?
  Dar in inimile lor? Si le-au impietrit de tot. Mai degraba s-ar sfarama o stanca, decat o inima impietrita…
  Doamne, copiii plang pana adorm in FIECARE noapte. AUZITI MAE???
  Dar nu spusese Finlanda ca sunt de acord sa repatrieze copiii, iar MAE tace?

  • rodi
   sept. 01, 2016 @ 13:33:41

   asta e viata in plasament in Finlanda? Copii terorizati? CPS-ul lor este satanic, sa ia copii de la mama, pt ca sunt prea atasati de ea si sa-i dea la niste parinti care-i terorizeaza si copiii nu mai pot dormi noaptea? E groaznic sa citim asa ceva. Dar cat de groaznica e sa traiasca Maria si Mihai asa o viata. Doamne, cata nedreptate e in acest caz…

 4. douavieti2015
  sept. 01, 2016 @ 13:56:09

  Nu stiu… dintotdeauna au fost pe pamant oameni reci, duri, nemilosi, pornind de la prima familie, caci Cain si-a omorat fratele din gelozie. Insa ca in tarile nordice nu stiu sa mai fie. In toate timpurile si tarile planetei sunt oameni si oameni, dar asa ceva… e strigator la cer! Am mai vazut ca rusii erau inainte oribil de inumani cu copiii. Am citit in Dostoevski. Dar acum s-au schimbat.
  Cati copii, o, Doamne!
  Inima Domnului nostru… Cat sangereaza pentru fiecare faptura creata de El. Cata suferinta are Domnul nostru, Tatal nostru si Duhul Domnului care e atat de delicat…

 5. Estera Ciama
  sept. 02, 2016 @ 06:52:08

  Numai Isus poate să elibereze toți copiii din mîna satanei

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: