Kim Davis si Ravi Zacharias la Conventia Bisericilor Penticostale din SUA si Canada, Chicago 2016

Harry Mihet, Ravi Zacharias, Kim Davis

Kim Davis si Ravi Zacharias cu avocatul crestin roman Harry Mihet. (FOTO Harry Mihet)

HARRY MIHET:

O zi binecuvântată cu Kim Davis si Ravi Zacharias la Convenția de la Chicago! Kim si eu am fost o echipa buna în această dimineață, ea vorbind cu doamnele în timp ce eu am vorbit cu pastorii și liderii.

Mi s-a spus că Kim a avut  audienta în lacrimi pentru o mai bună parte dintr-o oră. Barbatii nu au prea plans:-). Suntem încântați să-l auzim pe fratele Ravi sa vorbeasca în această seară.

Astazi se implineste exact un an de cand Kim a fost într-o celulă de închisoare din Kentucky, ca prizonier de conștiință.

~~~

Harry Mihet a fost unul din echipa de avocati care a reprezentat-o pe Kim Davis, care este Sefa Functionarilor Statului Kentucky, care nu a vrut sa semneze (elibereze) certificatele de casatorie pentru homosexuali. Kim a fost trimisa la inchisoare de un judecator federal, pentru ca a incalcat ordinul Curtii Supreme a Statelor Unite. Constiinta ei de crestina nu i-a permis sa-si puna semnatura pe certificatele de casatorie ale homosexualilor. Datorita curajului ei si credintei ei in Dumnezeu, sau facut legi noi prin care crestinii nu mai sunt obligati sa-si puna semnatura in astfel de situatii. A devenit o femeie eroina.

Citeste mai mult despre cazul acesta –

ENGLISH –

HARRY MIHET: A blessed day with Kim Davis and Ravi Zacharias at the Convention in Chicago! Kim and I tag-teamed this morning, her speaking to ladies while I spoke to Pastors and Leaders. I’m told she had her audience in tears for the better part of an hour. The men didn’t cry much 🙂. We are excited to hear Brother Ravi speak this evening.

Exactly a year ago today, Kim was in a Kentucky jail cell, as a prisoner of conscience.

Kim Davis - Conferinta femeilor Chicago Conventie 2016 FOTO Ligia Berci

Kim Davis cu o parte din surori la Conferinta surorilor in Chicago, in cadrul conventiei bisericilor penticostale 2016. FOTO Ligia Berci

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: