Harry Mihet si Kim Davis la a 48-a Conventie a Bisericilor Penticostale Romane din SUA si Canada

~~~

Harry Mihet a fost unul din echipa de avocati care a reprezentat-o pe Kim Davis, care este Sefa Functionarilor Statului Kentucky, care nu a vrut sa semneze (elibereze) certificatele de casatorie pentru homosexuali. Kim a fost trimisa la inchisoare de un judecator federal, pentru ca a incalcat ordinul Curtii Supreme a Statelor Unite. Constiinta ei de crestina nu i-a permis sa-si puna semnatura pe certificatele de casatorie ale homosexualilor. Datorita curajului ei si credintei ei in Dumnezeu, sau facut legi noi prin care crestinii nu mai sunt obligati sa-si puna semnatura in astfel de situatii. A devenit o femeie eroina.

Citeste mai mult despre cazul Kim Davis-

Harry Mihet despre Conventie: I was so blessed by the enthusiasm of my dear brothers and sisters at the Chicago convention (all 5,000 of them!). It was the recharge I needed to press on. And they blessed Kim with a standing ovation, which is a bit rare for our culture, but was VERY encouraging and moving for Kim. All Glory to God.

Traducere: Am fost binecuvantat de entuziasmul fratilor si surorilor mele la Conventie (toti cei 5.000). A fost reinprospatarea (reincarcarea bateriilor) de care am avut nevoie ca sa pot merge inainte in lupta. Kim a fost binecuvantata cand a fost primita cu aplauze in picioare, ceea ce e cam rar in cultura noastra, dar care a fost o mare incurajare pentru Kim si ea a fost miscata de acest gest. Toata gloria fie doar a lui Dumnezeu!

4 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  sept. 05, 2016 @ 09:28:43

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Daniel Dulugea
  sept. 05, 2016 @ 14:32:11

  Mulți oameni se întreabă – Cum lucrează Dumnezeul?;
  Mulți zic – Vrem să-L vedem, ca să credem în El!
  – Uitațivă! Și vedeți-L pe Dumnezeu la lucru, și nu mai fiți necredincioși ci credincioși.

 3. Trackback: VIDEO – Toate programele de la a 48-a Convenție a Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Kim Davis Eliberată Din Inchisoare (deocamdată….) | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: