COMUNICATUL celei de-a 48-a Editie a Conventiei Bisericilor Penticostale din SUA si Canada 2016

In Romania este un demers cu privire la care Consiliul Pastoral al Conventiei a propus si primit aprobarea corpului pastoral al conventiei pentru urmatorul comunicat:

Avand in vedere demersul Coalitiei pentru familie din Romania, care a strans trei milioane de semnaturi  ale cetatenilor romani, aprobarea Curtii Constitutionale din Romania si anticipand si aprobarea Parlamentului Romaniei pentru organizarea unui referendum national, conventia bisericilor Romane Penticostale din SUA si Canada, in numele celor 110 biserici si peste 25.000 de membri, saluta si sustine aceasta initiativa de amendare a constitutiei Romaniei prin articolul unic, articolul 48, subliniatul 1, din Constitutia Romaniei republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, care se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi: bărbat și femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

Consideram ca prin introducerea acestei propozitii in documentul de baza al tarii, Romania se va inscrie in primul rand al luptei pentru revenirea la o normalitate de ordin biblic, istoric si social. Dar, si o reafirmare a realitatilor obiective biologice si instinctive ale naturii umane. Prin aceasta, credem ca Dumnezeu va binecuvanta Romania si poporul Roman cu o platforma morala sanatoasa, singura care s-a dovedit viabila pentru civilizatiile istoriei. Absenta acesteia a declansat declinul si in cele din urma decaderea totala a celor mai puternice imperii ale lumii.

Consiliul pastoral al conventiei cheama toate bisericile crestine Romane la zile si saptamani speciale de pregatire cu post si rugaciune:

  1. 28 noiembrie – 4 decembrie 2016
  2. 9 -15 ianuarie 2017
  3. 17-24 aprilie 2017

De asemenea, chemam toti crestiniiRomani din Romania si din diaspora sa se uneasca la actiuni legale care ne reprezinta pentru proclamarea familiei ca institutie divina, asa cum a fost intemeiata de Dumnezeu Creatorul si care reprezinta simbolic relatia Mantuitorului  si Domnului nostru Isus Hristos si biserica Sa prin mijlocirea Duhului Sfant.

Coalitia pentru familie:

Vezi acest document pe Scribd

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: