Ghiță Ignat – Nebun pentru Cristos!

Ursul Carpatin, fratele nostru in Domnul, Ghita Ignat are un nou blog in care ne impartaseste experientele lui cu Dumnezeu. Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare, sa fie o lumina in intunericul acestei lumi si sa-L faca cunoscut tuturor pe Hristos Mantuitorul nostru!

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Ce altceva ar putea spune oamenii lumești pentru care mândria, faima, reușita în viață și afirmarea, sunt categoric virtuți, atunci când ei văd că cineva care are toate aceste lucruri, alege totuși smerenia, umilința, batjocura și renunță la toate beneficiile acestei lumi!??

Ei bine, cazul lui Ghiță este elocvent în această direcție, de aceea lumea din jurul lui este derutată și nu mai înțelege nimic din paradoxul vieții lui Ghiță. Citiți mai jos ce are Ghiță de spus în această direcție si ve-ți înțelege paradoxul vieții din perspectiva lui Dumnezeu.

Mike Olari


Ghiță Ignat: Bun sau Nebun

Scrisoare trimisă de Ghiță Ignat din Penitenciarul Botoșani

Nu aveam să încep să scriu acest mesaj dacă nu eram oarecum forțat să o fac. De ce zic asta? Se întâmplă ca foarte des să aud diferiți oameni, unii pe care îi cunosc, alții pe care nu îi cunosc…

Vezi articolul original 123 de cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: