Scandal in Marea Britanie legat de bandele de violatori musulmani

anglia-england

Scandal in Marea Britanie legat de bandele de violatori musulmani
Vorbim despre un scandal izbucnit în Marea Britanie, legat de bandele de violatori musulmani. Poate că n-ați auzit prea multe pe tema aceasta. Subiectul a fost mușamalizat de mass-media și de guvern, însă e vorba despre o poveste șocantă. Dale Hurd ne aduce detalii incredibile din Londra.

Unele scandaluri sunt atât de mari încât par de necrezut, dar acesta e adevărat. Aproape un milion de copii englezi au fost victime ale bandelor de violatori musulmani, cunoscute ca „bande de ademenire”, în multe orașe din Marea Britanie. Analistul politic George Igler…
Atunci când întâmpini o problemă incredibilă, ieșită din tipare, reacția umană imediată e aceea de a nu crede. Poate că și mai greu de crezut e că, deși au fost depuse plângeri, autoritățile britanice încă nu au oprit această activitate nelegiuită.

Există o problemă ce implică în special pakistanezi care au ca țintă tinere englezoaice vulnerabile. Nu eu spun asta, ci un membru al Parlamentului, Jack Straw, care a mai spus că acești pakistanezi le văd pe englezoaice ca pe o „pradă ușoară”. Aceasta se întâmplă când unii strigă „rasism”, dar priviți care sunt datele.

După statisticile bazate pe condamnări, un britanic musulman e de 170 de ori mai probabil să facă parte dintr-o bandă de violatori decât un non-musulman. N-a existat niciun caz în care un non-musulman să facă acest lucru musulmanelor ca parte a unei activități infracționale.

Într-una dintre jurisdicțiile locale, s-a estimat că șase din șapte bărbați musulmani fie știau, fie făceau parte dintr-o bandă de violatori. Nu avem niciun exemplu în care un non-musulman are ca țintă fete musulmane într-o asemenea formă organizată de abuz. Argumentul cum că această fărădelege e prezentă peste tot nu doar că e fals, dar a și fost propagat în mod deliberat de mass-media și de anchetele guvernamentale care amână luarea unei decizii.

Bandele de violatori există încă de la sfârșitul anilor ’80, iar expuse riscului erau tinerele englezoaice, deseori provenind din familii destrămate, unele având doar 9 ani, care erau asaltate de către băieți musulmani, porecliți „Вromeos”, și de către bărbați musulmani care dădeau târcoale școlilor.

Planul era să o facă pe fată să se simtă importantă. I se dădeau cadouri și droguri, însă ea era ademenită pentru a deveni o prostituată dependentă de droguri. Apoi au apărut bandele de violatori.
Fetele erau amenințate cu moartea dacă încercau să fugă Nu e vorba doar de abuz sexual, ci de un înalt nivel de violență Victimele erau violate cu cuțite, cu flacoane, li se prindea limba cu cuie, de masă… Aceste fete erau uneori luate din casele de copii vinerea, violate de sute de bărbați în weekend, după care, sângerând, erau restituite luni dimineața, și nimeni nu făcea nimic în această privință.
Se zice că membrii bandelor provin dintr-o parte anume a Pakistanului, însă alții atrag atenția că în Coran există încurajări pentru musulmani să ia femeile dușmane ca sclave sexuale și precizează că Mahomed s-a culcat cu soția sa în vârstă de 9 ani.

SIIL apără sclavia sexuală ca fiind islamică, spunând că „a lua ca sclavi familiile infidelilor și a lua femeile lor ca și concubine e un aspect de bază al legii islamice.”
Crimele au fost mușamalizate și continuă până în ziua de azi din cauza corectitudinii politice. Nimeni nu dorea să fie numit rasist.

Cartea care tratează cel mai bine scandalul se intitulează „Easy Meat”, de Peter McLoughlin. El a refuzat un interviu filmat din motive de siguranță. El ne-a spus că jurnaliștii n-ar fi scris pe această temă fiindcă făptașii erau majoritatea de culoare și musulmani.

Specialiștii în protecția copilului au folosit corectitudinea politică asemenea unei omertà, un cod al tăcerii cu privire la ce trebuia să știe publicul. Aceste fete sunt victime ale unei revoluții multiculturale. Asta ne arată că acuzația de rasism e cea mai puternică armă politică cunoscută de om. E și un exemplu a ceea ce se poate întâmpla într-o țară cu 60 de milioane de oameni unde presa refuză să relateze, unde agențiile nu discută despre ceea ce se petrece, iar situația se va înrăutăți tocmai din acest motiv.

Mușamalizarea a fost expusă până la urmă, însă bandele de violatori continuă să opereze. Una dintre victime a spus pentru un ziar britanic că nimic nu s-a schimbat, că are exact aceeași amploare ca înainte. Ei sunt satisfăcuți sexual ruinând ce au mai scump acești oameni: fiicele lor.
Stephen Lennon a atras atenția că vor exista repercusiuni. Se va vărsa mult sânge în această țară și va fi pe mâinile liderilor noștri. Va veni timpul când ei și poporul vor realiza ce au făcut. Ne-au vândut.

Ne-au distrus națiunea și cultura.
Dale Hurd, Știrile CBN, Londra.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 144 – septembrie 2016 – ultimele stiri crestine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

8 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  sept. 09, 2016 @ 15:30:46

  Daca mai citesc multe asemnea stiri, chiar o sa cred ca tariesc in iad deja.

  • rodi
   sept. 09, 2016 @ 19:36:05

   pentru cei afectati, asta este IAD. Dar, uitati ca iadul nu e numai in Orientul Mijlociu, ci oriunde s-au imprastiat cei care slujesc diavolului. Crime oribile sunt peste tot, dar in cazuri izolate. Aici e incredibil ca acesti copii si tineri nu au fost protejati si criminalii nu au fost opriti.

 2. thetrouth
  sept. 09, 2016 @ 16:34:29

  este incredibil intradevar ,greu isi poate cineva imagina ca propriul guvern sa fie atat de nepasator ,iar mass-media sa inchida ochii la asemenea crime….

  • rodi
   sept. 09, 2016 @ 19:34:03

   si asta nu numai in Anglia, dar si in Germania, unde fete de acolo nici nu au stiut ca au fost savarsite violuri impotriva fetelor ce treceau pe drum pe langa lagarele de refugiati pentru ca guvernul a ascuns faptele de media si a instruit politia ca in unele cazuri nici sa nu aresteze ‘baietii’ care savarseau violuri. E strigator la cer sa pui in pericol fete si copii doar ca sa fii politic corect si sa nu instigi la ura impotriva criminalilor. E o lume intoarsa pe dos si stapanita de diavolul chiar in unele locuri unde oamenii nu mai stiu diferenta intre rau si bine.

   • thetrouth
    sept. 09, 2016 @ 22:39:29

    Sunt din ce in ce mai sigur ca aceste lucruri sunt mult mai mult decat corectitudine politica … un singur cuvant pot gasi in aceste situatii…diabolic corect , si asta pentru ca aceasta atitudine depaseste spectrul politic. Cred ca avem dea face cu o lume spirituala diferita de cea umana . La urma urmei umanitatea din noi ne obliga sa luam masuri in asemenea situatii. Dar oare acesti asa numiti politicieni mai sunt oameni 100% intradevar ?

    • rodi
     sept. 09, 2016 @ 22:50:25

     e buna intrebarea pentru ca se manifesta o rautate diabolica pe tot pamantul si fara precedent, cum ne demonstreaza si ISIS prin atrocitatile lor savarsite in Orientul Mijlociu, Boko Haram in tarile africane samd..

     • thetrouth
      sept. 09, 2016 @ 23:36:32

      da ,aveti mare dreptate, si toate pornesc de langa Eufrat,sa aibe legatura cu ce spune Ioan in Apocalipsa 9:14 ? nu stim,dupa parerea unor profetologi cu renume probabil ca nu ,si totusi toate radacinile acestor atrocitati diabolice isi trag otrava din acel loc . Sa fie acesta inceputul unor mari dureri si suferinte care vor veni peste pamant? Posibil ,dar daca acesta e inceputul ce va fi dupa,,,vom vedea sau mai bine sa nu ajungem sa vedem ci sa vina Domnul sa ne ea de aici.Sa ramana ei aici sa se delecteze cu ce va urma.Important e sa intelegem vremurile ce le traim si sa actionam in consecinta.

 3. octavpelin
  sept. 10, 2016 @ 01:32:46

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: