AGENDA DIASPOREI – Românii din Italia ies în stradă! MILANO 17 septembrie: Proteste împotriva autorităţilor britanice care au luat copiii unei familii de români ….

Justice for Barbu family meciul de fotbal Romania - Georgia

AGENDA DIASPOREI – Românii din Italia vor protesta sâmbătă 17 septembrie, la Milano, pentru familiile din Anglia ai căror copii au fost dați în plasament unor cupluri de homosexuali. În semn de solidaritate, românii din toate colțurile Italiei se vor aduna pentru a striga DREPTATE pentru familiile care au fost îngenunchiate de către sistemul juridic britanic.

Dorim să transmitem familiilor care se află în această situație că vă iubim și ne pasă de voi, de aceea vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta! Ca și creștini plângem împreună cu voi, suferim și noi și nu încetăm să ne rugăm pentru voi. Vom face o plângere la CEDO, vom face scrisori ambasadei Angliei în Italia și vom face apel la preşedintele României, ca autoritățile statului român să facă demersuri pentru repatrierea copiiilor întrucât sunt cetățeni români. Este o manifestație a tuturor românilor indiferent de orientarea religioasă și cred că Dumnezeu va da izbăvirea. Uniţi vom câștiga lucruri mici, dar despărtiți vom pierde lucruri mari. Fac apel la unitate pentru că azi sunt ei, dar mâine poate fi oricare dintre noi. Toți avem copii și toți suntem pe pământ străin. Doamne ajută!”, a declarat pentru Agenda Diasporei, Ticu Jănel Bosna, președintele Asociației Râul Trezirii și organizatorul protestului.

Manifestări similare au avut loc și la Viena și București în luna iunie a acestui an, imediat după ce Tribunalul Central de Justiție din Londra a decis încredințarea definitivă a copiilor familiei Barbu unui cuplu de homosexuali și a refuzat cererea statului român de a strămuta procesul.

La protest este așteptat și Florin Barbu

Cei doi copii ai familiei Barbu au fost luați de către Protecția Copilului din Anglia acum aproximativ doi ani…

Citeste mai mult – http://agendadiasporei.com/comunitati-romanesti/italia/

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  sept. 12, 2016 @ 09:14:35

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Ghita Lavric
  sept. 12, 2016 @ 11:19:24

  Vrem sa va spunem ceva ,NU TOTI ROMANII VOR IESI LA PROTEST.,vor iesi celor ce le pasa,care nu pot fi indiferenti la necazul altuia,vor iesi aceia care desi au copii in tara si i-au lasat in grija cuiva pentru un timp,dorul dupa ei ii face sa-i inteleaga pe acei ce sunt despartiti si disperati de dor sa-i stranga in brate.Vor iesi acei ce sunt crestini ,si au inteles ca dragostea de aproapele nu sta doar in vorbele si predicile spuse la amvonul si aerul conditionat din biserica ,ci sa iesi, sa te cheltuiesti,sa stai in picioare,poate-n vant si-n ploaie, soare,cei ce iubesc cu fapta si adevarul spus sa se auda dincolo de ziduri…Nu vor iesi aceia ce au fost invatati sa-i ajute doar pe ai lor..Nu vor iesi pastorii si liderii evanghelici pentru care prejudecatile fata de cei ce nu l-au cunoscut pe Dumnezeu in forma si posibilitatile lor sunt mai mari decat glasul constiintei,vocea Duhului ,adevaratul Mangaietor care le pasa de copiii si parintii ce-si uda cu lacrimi perna atunci cand vor sa adoarma si nu pot.. Vor iesi acei frati si surori adevarate care in biserica lor au fost invatati sa faca ceva calauziti de vocea iubirii nu numai atunci cand de la amvon sa insistat sa sa se mearga la un bolnav,ci a mers si atunci cand altii erau prea comozi,si au reusit sa treaca pragul unuia mai neinsemnat..mai mult chear au reusit sa ajunga si la cei ce se inchinau altfel decat ei.Vor merge acei ce au inteles bine pilda samariteanului milos,si ca Domnul Slavei cat a fost pe pamant atunci cand a venit cineva in suferinta nu a intrebat niciodata de religia lui,ci fapul ca a venit la EL,si ca a crezut ca poate sa- faca bine era suficient,mai mult chear a laudat credinta sutasului opresor roman si a femeii siro-feniciene…nici in Israel nu am gasit o credinta asa de mare..10. Cand a auzit Isus aceste vorbe, S-a mirat si a zis celor ce veneau dupa El: „Adevarat va spun ca nici in Israel n-am gasit o credinta asa de mare.
  11. Dar va spun ca vor veni multi de la rasarit si de la apus si vor sta la masa cu Avraam, Isaac si Iacov in Imparatia cerurilor.
  12. Iar fiii Imparatiei vor fi aruncati in intunericul de afara, unde va fi plansul si scrasnirea dintilor.”Va veni si ziua rasplatirilor… Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”Matei 8v10-12si c 25v40

 3. octavpelin
  sept. 13, 2016 @ 01:30:34

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: