Laura Bretan in finala la America’s Got Talent

 13 septembrie 2016

Laura Bretan in finala la America’s Got Talent

11 comentarii (+add yours?)

 1. iuliana toma
  sept. 13, 2016 @ 22:50:22

  Bună interpretarea. Rivalizează cu cele mai faimoase interpretări ale acestei piese muzicale. Laura cântă cu mai multă pasiune decât Callas, faceți o comparație. Poate m-am dus prea departe cu aprecierile dar oricum rămâne o interpretare de referință ale acestei superbe bijuterii muzicale.

  • rodi
   sept. 13, 2016 @ 22:53:40

   Nu cred ca exagerezi. Laura radiaza o bucurie modesta din adancul sufletului si care vine din recunostinta fata de Dumnezeu si pentru darul care i l-a dat, aceasta voce extraordinara!

 2. octavpelin
  sept. 14, 2016 @ 02:18:14

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  sept. 14, 2016 @ 03:12:43

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Ghita Lavric
  sept. 14, 2016 @ 15:18:44

  .Rezultatele definitive ale concursului dupa ora 2 oo ora Romaniei cand se incheie votarea si aprecierea publicului american ,vizavi de muzica ca stil,interpretare dar si caracterul si valorile morale la care tine persoana preferata…au fost si cazuri mai putin fericite cand cantaretul a fost eliminat din cauza convingerilor biblice cu privire la minoritatile sexuale (ce se vor majoritati) ,speram ca acum va rasari lumina..

  • rodi
   sept. 14, 2016 @ 21:01:48

   Dumnezeu stie mai bine de ce Laura nu a castigat, dar a impresionat o lume intreaga cu talentul primit de la Dumnezeu.

 5. Dorina
  sept. 14, 2016 @ 23:12:04

  She is amaziong ! Angelic voice 😇
  Congradulations Laura !!!

 6. douavieti2015
  sept. 15, 2016 @ 15:21:08

  Laura Bretan nu a intrat nici macar in batalia finala?
  „Concursul „America’s Got Talent” a fost câştigat de Grace Vander Waal. În urma votului publicului, Laura Bretan nu a intrat în bătălia finală, după ce nu a reuşit să intre în topul preferinţelor publicului.” – Am citat de pe Mediafax.
  Asta inseamna ca a ramas la semifinale si nu s-a calificat pentru finala?

  • rodi
   sept. 16, 2016 @ 06:01:41

   Dupa cum au anuntat cei de la America’s Got Talent, Laura nu a intrat in top 5. Sa nu uitam ca rezultatele sunt de la voturi pe internet. Deci, cine a avut cele mai multe voturi. Chiar si ‘judecatorii’ de la America’s Got Talent au fost foarte surprinsi ca Laura nu a intrat in top 5 si au spus ca rezultatele au fost foarte apropiate intre cei 10 din finala.

 7. douavieti2015
  sept. 16, 2016 @ 07:12:53

  Stiti, din franturile de stiri care au ajuns la urechile mele, am inteles (poate gresit) ca Laura e credincioasa impreuna cu familia ei, ca bunicul credincios plecat la Domnul recent a dorit sa o vada la concurs, ca mama credincioasa o sustine si ca familia aceasta e din biserica fratelui Mitoi.
  Am ascultat cateva zeci de secunde vocea ei: absolut minunata! Ceva rar…
  Eu nu vreau sa-mi expun direct parerea cu privire la lucrurile astea, fiindca nu doresc sa lezez pe nimeni – fiecare are incredintarea sa!
  Insa: daca e credincioasa, stie cu siguranta ca NIMIC nu e la voia intamplarii. Totul e sa luam seama la ceea ce Dumnezeu vrea sa ne spuna! In toate amanuntele.
  Cine este credincios in lucrurile mici, este credincios si in cele mari.
  Cine isi destupa urechile la soapta Duhului, aude si strigatul trambitei!
  Domnul sa nu ne lase! Pe niciunul.
  Dar nici noi sa nu Il lasam!
  Toti le avem pe ale noastre. Dar Scriptura spune sa veghem unii asupra altora si sa ne indemnam la dragoste si la fapte bune.
  Prigoana bate la usa. Nu mai e timp de noi, de lume si placerile ei.
  SA VEGHEM, FRATILOR CA MOMENTUL TRAMBITEI E EXTREM DE APROAPE.
  O vom auzi???
  Sper ca nu am suparat prea tare pe cineva, iar daca da, sa ma ierte pentru tot ce am spus, dar doresc sa intram in cer cu totii! Asa cum eu nu vreau sa raman afara la usa, la fel nu vreau nici pentru fratii si surorile mele sa ramana vreunul afara la usa…
  Sa ne nevoim sa intram pe usa cea stramta, fratilor, caci larga este calea spre pierzare. Multi sunt chemati, doar putini sunt alesi.
  Cine vrea sa fie ales? Acela sa aiba o purtare aleasa si sa se indeletniceasca cu lucruri alese, cu lucruri ceresti, fratii mei!
  Binecuvantarea Domnului sa fie peste noi toti!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: