VIDEO Dej 24 – Cele trei fete din familia Sigartău, accidentate in localitatea Şintereag, fac parte din Biserica Penticostală „Betania”

Accident 3 copii Sintereag 11 septembrie 2016

Trei surori cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, care au ieşit duminică seara de la Biserica „Betania” din localitatea Şintereag unde au participat la o slujbă, au fost lovite de o maşină, una dintre ele intrând în stop cardiorespirator, celelalte două suferind diverse traumatisme.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 17 la Şintereag în apropiere de Biserica Penticostală „Betania”, fetiţele fiind lovite de un autoturism marca Ford înmatriculat în Bistriţa-Năsăud. Mai multe echipaje de prim ajutor au mers la locul accidentului să le acorde asistenţă medicală.

accident-sintereag

Jacheta soferului care a pricinuit accidentul.

Primarul comunei Şintereag, Ioan Bob, a declarat pentru Timp Online că, din informaţiile pe care i le-a furnizat şeful de post din comună, fetiţa care a intrat în stop cardiorespirator şi-a revenit în urma resuscitării, o altă soră a ei are fractură la un picior, iar alta traumatisme minore.

Întrebat de ce au loc atât de multe evenimente rutiere în comuna Şintereag, Ioan Bob a răspuns: „Sunt patru curbe între care există treceri de pietoni fiindcă pe acolo se merge la şcoală, nu le puteam pune în capătul satului. Nu se respectă viteza, ca la noi. Cine respectă 50 de km la oră?”.

Citeste mai mult  – http://www.timponline.ro/trei-surori-care-ieseau-de-la-o-biserica-penticostala-din-sintereag-lovite-de-o-masina-foto/

CITESTE si –

Bistrițeanul.ro – VIDEO: Mama fetițelor lovite aseară de mașină, ieșind din biserică, nu s-a mișcat de la căpătâiul lor și se roagă pentru o minune

FOTO Bistriteanul.ro

FOTO Bistriteanul.ro

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: