APEL la RUGACIUNE: Torino, Italia – Asistenta Sociala vrea sa le ia toti trei copilasii la o familie crestina

barnevernet

 

UPDATE – 15 septembrie

Am primit raspuns de la pastorul bisericii Betel Torino cu informatii caci copiii sunt acasa la parintii lor. Pastorul Petru Ungureanu:Cât despre vestea ce circulă despre Biserica Penticostală Betel Torino, si anume despre familia cu cei trei copii este falsă. Vezi comunicatul aici –  Comunicat din partea Bisericii Betel Torino 

14 septembrie

In dimineata asta am primit o veste cutremuratoare. La Biserica ,,Betel” Torino (Italia), Asistenta Sociala a intervenit intr-o familie cu trei copilasi. Vrea sa le ia toti copilasii. Va rugam, in Numele Domnului, oriunde ati fi, inaltati o rugaciune de mila si indurare catre Creatorul, catre Ocrotitorul nostru, Dumnezeul nostru cel viu, mare si puternic, cel Atotputernic, cel care stie si le are in mana Lui pe toate, ca El sa lucreze cu mila si indurare in dreptul acestei familii.

Biserica ,,Betel” Torino.

AUDIO:

Despre acest caz s-a mai scris aici – http://www.gazetaromaneasca.com/observator/observator/comunitate/o-familie-de-romani-a-rmas-fr-cei-trei-copii-luai-de-serviciile-sociale-italiene-qeste-un-abuzq.html

Anunțuri

13 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  Sep 15, 2016 @ 02:47:25

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

 2. octavpelin
  Sep 15, 2016 @ 03:16:04

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. ...,,,
  Sep 15, 2016 @ 03:53:19

  Comunicat din partea bisericii Betel torino
  Stirea nu este adevarata
  Copii sunt acasa cu tatal dar mama este in spital
  Fiti binecuvantati
  Pastor Petru Ungurean

  • rodi
   Sep 15, 2016 @ 08:12:16

   Va multumesc mult pentru raspuns. O sa publicam comunicatul care l-am primit. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

 4. cristea costel
  Sep 15, 2016 @ 05:15:50

  Pacea Domnului. As dori sa stiu de unde aveti aceasta informatie ? Eu fac parte din aceasta biserica si la noi nu s-a anuntat nimic ,nici duminica dimineata si nici mai ales duminica seara cand au fost toti copii bisericii in fata si ne-am rugat pentru ei .Nici marti seara la rugaciune nu s-a anuntat nimic. Va multumesc anticipat .Slavit sa fie Domnul !

  • rodi
   Sep 15, 2016 @ 08:11:24

   Pace frate Costel. Daca ascultati pe video, fratele care spune despre acest caz, spune ca este venit din biserica Betel si cere sprijin in rugaciune. Am mai citit despre un caz la inceputul anului unde era vorba de trei copii, dar nu s-a mai auzit nimic de atunci. Se poate sa fie acelasi caz si doar acum se face decizia definitiva de a nu mai returna copiii la parinti?

   • cristea costel
    Sep 15, 2016 @ 15:35:55

    Pace. Va rog frumos ca de acuma sa verificati din mai multe surse tot ceea ce primiti si sa nu mai da-ti stiri neverificate solid . Va multumesc frumos ! domnul sa va binecuvanteze !

 5. Maria
  Sep 15, 2016 @ 06:38:54

  Dar trebuie så fie un motiv de ce vor så le ia copiii. Romånii trebuie så înteleagå cå, copiii nu se bat. Trebuie så asculte de vorbå . Si fiecare dacå-si face copii trebuie så-i si îngrijeascå.

  • rodi
   Sep 15, 2016 @ 08:07:39

   Cine s-a familiarizat deja cu cazurile de acest gen, stiu clar ca in multe cazuri nu exista nici un motiv bun pentru confiscarea copiilor, decat motivul ca majoritatea tarilor au o lista lunga de persoane care asteapta nerabdatori ca sa adopteze copii gata facuti de la familiile altora. Nu mai are rost sa vorbim din necunostinta si sa ne batem joc de familii care trec prin asa un soc si suferinta.

 6. eliodora
  Sep 15, 2016 @ 06:56:47

  Betel..ma miram sa fie Betek…va scriu ca sa corectati 🙂

  • rodi
   Sep 15, 2016 @ 08:05:29

   multumesc mult pentru atentionare, am scris articolul la 1 dimineata si desi am scris despre multe cazuri, inca tot apare starea de soc cand aud o astfel de veste. Dumnezeu sa lucreze.

 7. eliodora
  Sep 15, 2016 @ 06:58:17

  Nu pot pleca de acolo intre timp? Daca inca nu i au luat; este apoi cumplit, daca o fac.Dumnezeu sa LUCREZE dupa intelepciune si mila SA.

 8. Trackback: Comunicat din partea Bisericii Betel Torino | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: