Bistriteanul.ro – Una dintre cele trei fetițe spulberate de un autoturism în Șintereag, Sara Sigartău, a pierdut lupta cu viața. Surorile sale, încă în spital

fetite-sintereag-accident-bistriteanul-ro

Vineri seara, una dintre cele trei fetițe din Șintereag spulberate de un autoturism când se întorceau de la biserică, a pierdut lupta cu viața. Cea mai mică dintre surorile sale este internată la Bistrița, iar cea mijlocie a fost transferată la Cluj-Napoca.

Vineri seara, cu doar o oră înainte de miezul nopții, una dintre cele trei fetițe din Șintereag spulberate de un autoturism în urmă cu aproape o săptămână a pierdut lupta cu viața.

Copila de 13 ani se afla în stare gravă încă de duminică seara când a fost transportată la spital. Aceasta a intrat în operație în aceeași noapte, medicii fiind nevoiți să-i scoată splina.

Imediat după intervenția chirurgicală, copila a intrat în comă, medicii fiind rezervați încă de atunci cu privire la șansele sale de supraviețuire. Aceasta a reușit să lupte aproape o săptămână, însă trupul său firav a cedat, medicii nemaiputând să o salveze încă o dată.

Surorile sale sunt și ele în continuare în spital. Cea mijlocie de 11 ani, care a fost rănită destul de serios la un picior, a fost transferată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Cea mai mică dintre fetițe, de 9 ani, a cărei stare nu a fost atât de gravă se află  și ea în continuare internată în Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Duminică seara, cele trei fetițe au fost lovite de un autoturism chiar când au ieșit de la biserică. Acestea încercau să ocolească pe carosabil mai multe autoturisme parcate în fața bisericii. Accidentul s-a petrecut chiar sub ochii mamei celor trei fetițe. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI și AICI.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite familiei îndoliate sincere condoleanțe. 

SURSA – http://www.bistriteanul.ro/

CITESTE si-

FOTO Bistriteanul.ro

FOTO Bistriteanul.ro

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  Sep 18, 2016 @ 00:03:18

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan and commented:
  Domnul sa mângâie familia îndoliata!

 2. Valeria Iancu
  Sep 18, 2016 @ 07:22:19

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Estera Ciama31
  Sep 18, 2016 @ 13:35:11

  Isus să mîngăie familia !

 4. douavieti2015
  Sep 18, 2016 @ 14:22:22

  O, Doamne, mamica draga, cum vei indura totul?
  Domnul sa o intareasca pe scumpa noastra sora, sa o umple cu puterea Lui!
  GREA incercare…
  Prezenta Domnului Isus sa fie palpabila in familia aceasta…

 5. octavpelin
  Sep 19, 2016 @ 01:46:55

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. Micutza
  Sep 19, 2016 @ 15:57:30

  Greeeuuu…foarte greuuu … 3 copii odata 😪😪😪