FOTO + VIDEO subtitrat. De la concepție și până la naștere: Miracolul vieții în imagini uimitoare

lennart-nilsson-22 FOTO Stiripentruviata.ro

Fotograful suedez Lennart Nilsson și-a petrecut zece ani filmând și fotografiind stadiile de dezvoltare ale embrionului uman, de la concepție și până la naștere.

În 1965, revista LIFE magazine i le-a publicat pe 16 pagini. Au urmat revistele ’Stern’, ’Paris Match’, ’The Sunday Times’ și altele.

Nilsson a arătat pentru prima oară lumii întregi miracolul vieții umane în cele mai timpurii stadii ale acesteia, folosindu-se de pasiunea pentru microscopuri și camere foto pe care o avea din copilărie. El a folosit un cistoscop, instrument medical folosit pentru a examina vezica urinară, la care a legat o cameră foto și o lumină microscopică, făcând mii de fotografii intrauterine cu ajutorul lor.

câteva imagini care spun povestea începutului vieții: http://stiripentruviata.ro/foto-video-subtitrat-de-la-conceptie-si-pana-la-nastere-miracolul-vietii-imagini-uimitoare/

VIDEO subtitrat: The Miracle of Life, un film de Lennart Nilsson

13 comentarii (+add yours?)

 1. ioan17
  sept. 18, 2016 @ 21:20:23

  Reblogged this on Ioan17 – John 17 and commented:
  FOTO + VIDEO subtitrat. De la concepție și până la naștere: Miracolul vieții în imagini uimitoare
  18
  SEP
  2016
  Lasă un comentariu
  by rodi in Documentar, Filme / Films Etichete:De la concepție și până la naștere, FOTO & VIDEO subtitrat, Miracolul vieții în imagini uimitoare

  lennart-nilsson-22 FOTO Stiripentruviata.ro

  Fotograful suedez Lennart Nilsson și-a petrecut zece ani filmând și fotografiind stadiile de dezvoltare ale embrionului uman, de la concepție și până la naștere.

  În 1965, revista LIFE magazine i le-a publicat pe 16 pagini. Au urmat revistele ’Stern’, ’Paris Match’, ’The Sunday Times’ și altele.

  Nilsson a arătat pentru prima oară lumii întregi miracolul vieții umane în cele mai timpurii stadii ale acesteia, folosindu-se de pasiunea pentru microscopuri și camere foto pe care o avea din copilărie. El a folosit un cistoscop, instrument medical folosit pentru a examina vezica urinară, la care a legat o cameră foto și o lumină microscopică, făcând mii de fotografii intrauterine cu ajutorul lor.

  câteva imagini care spun povestea începutului vieții: http://stiripentruviata.ro/foto-video-subtitrat-de-la-conceptie-si-pana-la-nastere-miracolul-vietii-imagini-uimitoare/

  VIDEO subtitrat: The Miracle of Life, un film de Lennart Nilsson

 2. Trackback: FOTO + VIDEO subtitrat. De la concepție și până la naștere: Miracolul vieții în imagini uimitoare | Ioan17 - John 17
 3. octavpelin
  sept. 20, 2016 @ 02:49:08

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. douavieti2015
  sept. 20, 2016 @ 09:58:55

  Am vizionat ieri filmul. FARA CUVINTE fata de DUMNEZEU…
  Cata complexitate… Fara cuvinte…
  In fiecare lucru microscopic descoperi o alta lume cu alte lucruri microscopice care au in ele alte lucruri microscopice s.a.m.d.
  Este pur si simplu uluitor cand te gandesti la maretia Creatorului. La faptul ca cerurile cerurilor nu Il pot cuprinde. Iar mainile Lui au creat viata in aceste lucruri micro-micro-micro……scopice…..
  Eu de ani de zile, cand vad lucruri fascinante din creatie, ma intreb urmatoarele: cum poate un medic, un anatomist in special, un botanist, un zoolog, un medic veterinar, un astronom, un geolog, un om de stiinta, sa nu il vada pe Dumnezeu? Sa nu Il recunoasca? Sa nu se plece inaintea Lui?
  Cand cercetezi trupul uman, plantele, animalele, pasarile, furnicile, albinele, paianjenii, spatiul, structura pamantului si planeta noastra in general (geologia), cum sa nu vezi amprenta Creatorului? Cum???
  Si totusi, in general, oamenii de stiinta, medicii etc. sunt cei mai convinsi atei…
  Este tocmai pe dos! Ei ar trebui sa fie primii care sa confirme existenta lui Dumnezeu.
  Eu am primit de la Domnul o poezie pe tema asta anul trecut. Daca vreti sa o cititi, este aici:
  https://doua2vieti.wordpress.com/poezii/in-traiul-tau-de-pe-pamant/
  Domnul fie slavit si inaltat!

  • rodi
   sept. 20, 2016 @ 23:15:49

   frumoasa poezie! multumesc pentru link, si eu ma minunez tot timpul de tot ce a creat Dumnezeu si chiar felul in care a creat omulsi capacitatea care i-a dat-o. Dumnezeu e de nepatruns si asta Il face asa de minunat! Si totusi, El e aproape de fiecare dintre noi si se lasa simtit prin prezenta Sa de toti cei ce-L cauta cu toata inima lor.

 5. douavieti2015
  sept. 21, 2016 @ 04:30:25

  Daaa… Daca te uiti la micimea si uratimea sufletului tau, apoi la marimea si frumusetea Lui, ramai coplesit. Pentru ca El a initiat relatia cu noi. Noi nu L-am fi cautat in veci. Desi noi trebuia sa alergam la El disperati. Totusi, de mii de ani, omul fuge de Dumnezeu.
  Va dau iar un link: este acolo toata brosura din imagine, chiar daca scrie „Fragmente sugestive”. Este brosura intreaga. Cititi, daca doriti si aveti timp. Este un cuvant extraordinar al fratelui Spurgeon: exact cum Dumnezeu cheama, iar omul fuge…
  http://www.perlasuferintei.ro/carti/81
  Fiti binecuvantata, sora Rodi!

 6. douavieti2015
  sept. 21, 2016 @ 09:17:05

  Dati clik pe „Fragmente sugestive”. Acolo este toata carticica. Este o brosura format mic de tot, cu cateva pagini. Eu am comandat 500, dar mi-au trimis 400 si le impart la oameni. Este absolut minunata!

  • rodi
   sept. 21, 2016 @ 09:28:19

   multumesc mult pentru recomandare, nici nu am stiut ca sunt si librarii romane crestine care ofera materiale gratuite. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!

   • douavieti2015
    sept. 21, 2016 @ 09:58:16

    Amin. Deplin! Sunt minunati Perla Suferintei. Sunt o editura micuta, dar tiparesc doar perle rare. Si de vandut, vand doar cartile dansilor.
    Insa dau si gratuit. Si nu cer nimic la nimeni.
    Iar eu pot sa-i laud: cautam o carte veche a fratelui Tozer, „Oameni care s-au intalnit cu Dumnezeu”. Am dat telefoane peste tot, dar nu se mai edita de ani de zile. Si m-am rugat cu incredintarea ca Dumnezeu poate sa mi-o dea, fiindca e Dumnezeu. Si ultimul loc unde nu sunasem era la editura care o scosese: era Perla Suferintei. Si am sunat. Bineinteles ca nu o mai aveau. Era mult timp de cand se epuizasera stocurile din toata tara de la toate librariile care comandasera cartea. Totusi, editura mai avea o bucata care nu o putea vinde. Avea paginile desprinse. Doar atat. Niciun alt cusur. Le-am spus ca o vreau oricum, numai sa o am.
    Nu doar ca nu au vrut sa-mi ia niciun leu pe ea, ci au platit si taxele postale tot dansii. Am mers doar la posta si am ridicat-o. Nu am platit nimic… M-au coplesit…
    I-am sunat inapoi, le-am multumit mult! Sunt deosebiti. Si nu cer la nimeni nimic.
    Daca va uitati la sectiunea „Carti in curs de aparitie”, veti vedea cate 4-5 carti care stau acolo multe luni, cate 1 an, sau chiar mai mult poate. Se vede ca sunt o editura mica si probabil ca nu au fonduri. Editeaza foarte greu cu siguranta din lipsa de bani, nu e greu sa intelegi ce se intampla. Dar nu spun nimanui nimic. Mai si dau gratis brosuri… Sunt cu adevarat deosebiti!
    Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa le rasplateasca inima! Am convingerea ca nu-si vor pierde rasplata pentru dragostea si lucrarea lor!

    • rodi
     sept. 21, 2016 @ 10:01:05

     ce marturie frumoasa si ce oameni credinciosi. Mi-ai inseninat ziua (chiar la inceputul ei) cu aceste informatii. Dumnezeu are oameni minunati si credinciosi peste tot si asta ne incurajeaza mult!

     • douavieti2015
      sept. 21, 2016 @ 10:04:40

      Da, asa este. Inca mai sunt astfel de crestini, iar sotii de la Perla Suferintei sunt cu adevarat crestini. Domnul sa-i binecuvinteze si sa-i inalte!
      Si pe dvs., sora Rodica!

 7. douavieti2015
  sept. 21, 2016 @ 09:25:52

  Daca doriti, puteti printa cartea din site, de la „Fragmente sugestive”. V-am spus, este toata carticica acolo!
  Are 15 pagini. Este de mare pret de dat la nemantuiti! Poate o vor mai edita.
  Eu cand am cerut 500, mi-au spus ca nu mai au prea multe si ca-mi trimit 400, si mi-au trimis 400. Iar formatul este 14,5/10 cm (am masurat-o acum cu ruleta)!
  Oricum cititi-o pe site-ul dumnealor!
  Puteti selecta tot textul, il copiati intr-un Word, sau Rich Text Document, sau New Text Document, iar de acolo sa printati si sa dati la oameni, daca doriti, ca este minunata!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: