Alina Gorghiu: PNL susține familia tradițională. Angajamentul este FERM

alina-gorghiu-pnl
În luna mai 2016, Coaliția pentru Familie a depus la Parlament cele trei milioane de semnături strânse în vederea demarării revizuirii Constituției.
De-atunci și până acum, însă, cu mici excepții, politicienii au păstrat o tăcere mormântală asupra subiectului, ignorând practic voința celor 3 milioane de români.
Ieri însă, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre acest subiect. Aceasta a spus că angajamentul partidului său este ferm pentru familia tradițională, chiar dacă forme de „protecție” pentru minorități” ar trebui să existe.
„Avem o Constituție pe care Curtea Constituțională va trebui să o respecte și avem o legislație în vigoare pe care vom vedea dacă apreciază că e cazul să o modificăm sau nu. In momentul acesta, angajamentul este ferm pentru familia tradițională. Articolul din Codul de procedură civilă este la fel de clar, susține că o căsătorie poate fi realizată între un bărbat și o femeie. Asta nu înseamnă că forme de protecție pentru minorități nu ar trebui să existe”, a declarat șefa PNL.
Gorghiu a mai spus, conform Agerpres, că tema familiei nu ar trebui ferită de campania electorală.
CITESTE mai mult – http://www.activenews.ro/stiri-politic/Prima-fisura-in-legea-tacerii-impusa-de-activistii-homosexualitatii-politicienilor.-Alina-Gorghiu-PNL-sustine-familia-traditionala.-Angajamentul-este-FERM-136658

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    sept. 22, 2016 @ 01:20:30

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. dininimapentrutine
    sept. 22, 2016 @ 11:28:13

    Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

  3. Ghita Lavric
    sept. 23, 2016 @ 15:09:29

    Toata stima pentru Alina G ca caracter si personalitate,dincolo de afinitati politice care sunt trecatoare sau personale..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari