Comunicat Viorel Iuga – CCR trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri.

Curtea Constitutionala a Romaniei Romanian Supreme Court FOTO AGERPRES April 19, 2016

CITESTE si-Stirile Pro TV – Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat din nou decizia in cazul casatoriei dintre un cetatean roman si un american

Curtea Constituțională a României trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri.

Din punctul de vedere al creștinului de rând, CCR ar fi avut nevoie de maxim câteva minute pentru a decide că relația între două persoane de același sex NU este familie și, în consecință, nu trebuie legiferată.

Pentru membrii CCR, decizia este atât de complicată că pronunțarea trebuie amânată pentru a doua oară. Oare înțelegem despre ce este vorba? Pentru mine, situația este clară. CCR trebuie să decidă între ascultarea milioanelor de români care și-au exprimat poziția față de familie și presiunile enorme ce vin din partea marilor puteri. Nu știu ce va îngădui Dumnezeu, dar știu care este datoria noastră. Cu ajutor de sus trebuie să trăim viața de familie după principiile divine prezentate în Sfintele Scripturi. Este datoria noastră să ne creștem copiii bine, să îi ajutăm pe tineri să întemeieze familii binecuvântate și să îi ajutăm pe familiști să rămână în ascultare totală de Dumnezeu. Și da, este datoria noastră să ne rugăm pentru toți oamenii. Să ne rugăm deci pentru cei care nu vor să țină cont de principiile divine să se pocăiască, iar membrii CCR să decidă cât mai repede în concordanță cu dorințele poporul din care fac parte.

Iuga Viorel

9 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  Sep 21, 2016 @ 08:14:49

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  Răspunde

 2. dininimapentrutine
  Sep 21, 2016 @ 09:10:18

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan and commented:
  Dumnezeu sa binecuvanteze FAMILIA!

  Răspunde

 3. Trackback: Stirile Pro TV – Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat din nou decizia in cazul casatoriei dintre un cetatean roman si un american | agnus dei - english + romanian blog
 4. Mike Olari
  Sep 21, 2016 @ 09:44:30

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

  Răspunde

 5. mike
  Sep 21, 2016 @ 20:16:32

  In primul rind -C C – reprezinta interesele poporului Roman -nicidecum interesul altor coalitii si comitii. Problemele cu alte tari si organizatii se pot rezolva prin ministerul de externe- In al doilea rind C C trebuie sa tina cont de vointa majoritatii populatiei . Domnilor din C C- daca nu voiti sa actionati dupa – normalitatea- pe care a last-o Dumnezeu si pe placul majoritatii populatiei –CARATI-VA de urgenta !!!– Minia Lui Dumnezeu se va arata impotriva voastra tocmai prin puterea poporului –Ma intreb de cine va e frica?? de niste descreierati ?? Dar de MINIA LUI DUMNEZEU nu aveti teama ?? si daca va intreb –sunteti crestini?? –Adevaratii crestini nu-si indoaie spinarea in fata nelegiuitilor – Va zic de acum –SA va fie rusine daca nu va indreptati spinarile , sa judecati DREPT asa cum place CREATORULUI DIVIN – nu strimbati voi legea INFAILIBILA data de Dumnezeu de la inceputul creatiei umane. Rugaciunile noastre nu IL vor influenta pe Dumnezeu ,daca voi nu vreti sa ascultati de poruncile Divine. –Inainte de toate ginditi-va bine unde veti petrece voi eternitatea ?–apoi ,dati verdictul– Sper sa reveniti cu picioarele pe pamint , cu mintea limpede si frica de Domnul sa dati un verdict care sa placa Domnului si natiunii Romane. –God bless Romania!!!

  Răspunde

 6. octavpelin
  Sep 22, 2016 @ 01:54:59

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Răspunde

 7. Dorian C
  Sep 22, 2016 @ 21:46:33

  Reblogged this on Christ4roNews.

  Răspunde

 8. Ghita Lavric
  Sep 23, 2016 @ 15:21:37

  Speram sa nu fie sovaiala lui Pilat de a alege intre vocea poporului,scaunul Romei si trimisul cerului Isus,acum avem fericitul caz cand se pare ca vocea poporului si Isus sunt pe aceeasi lungime de unda,pe cand vocea Rome-i…s-a vedea.

  Răspunde

 9. Trackback: Viorel Iuga: Oare nu aţi citit? | agnus dei - english + romanian blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Zilele trec…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala World Time Click on map for timezone

%d blogeri au apreciat asta: