FLUX 24 – Senator român împotriva raportului mamă surogat al transsexualei Pietra: VICTORIE

Raportul pentru „surrogacy”, inchirierea pantecului pentru profit (o oportunitate ca comunitatea LGBT sa faca copii) a fost respins la vot de Comisia Sociala a Consiliului Europei:

Senator român împotriva raportului mamă surogat al transsexualei Pietra: VICTORIE

Ben Oni Ardelean ora 14:00:

Victorie!!! Al doilea raport pe „surrogacy” a lui Petra De Sutter a fost respins la vot de Comisia Socială a Consiliului Europei după dezbateri extrem de tensionate și vot strâns pe fiecare amendament. Inedit este faptul că deși amendate în întregime, recomandările au trecut la vot, ceea ce face ca spre plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei să ajungă spre votare recomandări la un raport care nu mai există 🙂 Vom vedea ce parcurs va avea acest demers, însă sunt convins că nu se va renunța, tabăra adversă e mult prea determinată să continue sub orice formă, iar consecințele le vedem cu toții. Cred că o solidaritate mult mai fermă este necesară pentru toți cei care se declară pro-life și pro-valori.

Senatorul Ardelean povesteste faptul ca au avut mai multe proteste împotriva raportului:

Raportul APCE: Children’s Rights Related to For-Profit Surrogacy – pentru cei care doresc să se familiarizeze cu subiectul, postez al doilea raport pregătit de Petra DE SUTTER, menționând că este mult mai moderat decât primul care a fost respins la vot în martie, însă suficient de viclean să se poată ulterior construi pe acesta alte reglementări. Totodată, un document cu amendamente care au fost dezbătute și multe votate, prin care am încercat să reparăm ce se mai putea corecta. Al treilea document cuprinde câteva explicații pe subiectul „surrogacy”. Dezbaterea este însă foarte intensă și tensionată, ridicând multe probleme etice, multe dintre perspective fiind ireconciliabile.

Ora 11:00

Paris – Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei – Ședința Comisiei de Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Sustenabilă – din nou începem cu trupe de securitate, jandarmi, poliție, proteste (de partea noastră mai multe organizații), plus multă tensiune, o ședințâ ce rediscută al doilea raport pe mamă surogat. După ce a fost respins prin vot primul raport a belgienei Pietra DeSutter (reamintesc că până în 2004 s-a chemat Petru, după transformarea în femeie se numește Pietra, fiind deasemenea și cea mai vocală transsexuală din APCE, plus, din punctul multora de vedere, aflată în conflict de interese, din poziția de șef de clinică, iar din informațiile obținute, practică surrogacy și oferă consultanță în India!), astăzi asistăm la un nou circ, o încercare penibilă de a legitima o practică ce ridică multe probleme etice. Trist este că din ce în ce mai mulți se coalizează în a distruge valorile și principiile fondatoare a societății europene. Însă, fără îndoială că tocmai în astfel de vremuri trebuie să fim vigilenți, să abordăm cu fermitate, curaj și responsabilitate astfel de problematici. Revin cu update după dezbatere și vot!

Titlul de la – http://www.flux24.ro/senator-roman-impotriva-raportului-mama-surogat-al-transsexualei-pietra-victorie/

Continutul in intregime de la Senatorul Ben Oni Ardelean.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: