COMUNICAT Florin Ianovici septembrie 2016 » comunicat-ref-la-fr-ianovici

14 comentarii (+add yours?)

 1. D.R.
  sept. 22, 2016 @ 14:23:57

  Mi se pare mie sau prin martie ati publicat un articol despre cum comitetul executiv al cultului l-a gasit nevinovat pe Florin Ianovici si spuneati ca Dumnezeu nu ii lasa de rusine pe copiii sai sinceri? https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/03/08/florin-ianovici-dumnezeu-nu-lasa-de-rusine-copiii-sai-sinceri/

  Răspunde

 2. D.R.
  sept. 22, 2016 @ 14:30:28

  pai tocmai asta e problema… Care e acest alt motiv? Dar in cultul nostru se practica asta cu „purtare neadecvata pentru un slujitor” fara sa se spune ce si cum si de ce…

  Răspunde

 3. D.R.
  sept. 22, 2016 @ 14:38:42

  nu am inteles totusi care e motivul. Ca asta cu „atitutdinea nepotrivita” e cea mai subiectiva chestie care poate fi adusa impotriva cuiva…

  Răspunde

 4. Cris
  sept. 22, 2016 @ 15:30:40

  Unde este stampila si semnatura/semnaturile conducerii?? …ca asa pare un fals…..plus ca nu demult era anuntat ca totul era o minciuna cu acuzatiile la adresa fr Florin. Ieri e ok, azi nu??? Nu va cred oamenilor!

  Răspunde

 5. Timeldas
  sept. 23, 2016 @ 17:11:08

  Cris a semnalat ca acest comunicat nu este in regula.Intr-adevar este nevoie de niste semnaturi si o stampila cel putin altfel este fals.
  Traim o vreme in care in adunarile penticostale si nu numai s-au Infiltrat nenumarate persoane care mai de care pastori,prooroci,etc.care nu fac altceva decat sa conduca si sa tina cu dintii cat se poate de putere.
  In acelasi timp ei sunt aceia care nu fac altceva decat sa stapaneasca turma cu asprime,considerand ca toti trebuie sa le fie supusi.
  Acestia sunt aceia care incalca cel mai mult Cuvantul lui Dumnezeu,dar il si strica in acelasi timp.Pentru a se camufla mai bine ei intotdeauna spun despre crestinii adevarati ca ei sunt cei care nu respecta Statutul,Biblia,ei sunt cei gresiti,ca sunt rataciti si ca nu sunt din turma.Aceasta este o lucrare a Diavolului pe care multi dintre ei o fac.Adica ei traiesc exact ceeace Biblia spune sa nu faci,dar in acelasi timp acuza pe crestinii adevarati de aceasta traire,pe care de fapt ei o au.
  -Cine are ochii deschisi poate sa vada aceste lucruri.-
  De fapti cine sunt cei care conduc?Cei care stiu sa vorbeasca bine si sa subestimeze pe ceilalti.In adunarea lui Dumnezeu acestia au ajuns sa conduca.Ei nu au nici o treaba cu crestinismul,dar in aceslasi timp alearga dupa putere si dupa bani.Ei nu iubesc pe Domnul Isus,in felul acesta.Domnul Isus a venit ca El sa slujasca,ei vor sa fie slujiti;asadar ei traiesc o alta evanghelie,nu cea a lui Hristos.
  In 2Corinteni 16:22 gasim scris urmatoarele:
  „Daca nu iubeste cineva pe Domnul nostru Isus Hristos,sa fie anatema!”Maranata”Domnul nostru vine!”Cu alte cuvinte Apostolul Pavel spune cam in felul urmator:”Cel ce nu iubeste pe Domnul Isus Hristos sa fie exclus la venirea Lui.”
  In ceeace priveste acest caz este clar ca Diavolul se foloseste asa de usor de cei rai.Ei asta stiu sa fac,adica ceeace tata lor le spune.Ioan 8:44 Cel care este un copil al lui Dumnezeu stie pe cei ce sunt falsi.E simplu:trairea lor arata asa bine lucrul acesta.Nu putem fi inselati de ei.Dealtfel un crestin adevarat stie sa deosebeasca duhurile.
  Aceste vremuri sunt caracterizate astfel.Apostati,prooroci mincinosi,invatatori falsi,pastori care se pasc pe ei insisi(vezi Ezechiel 34).Cine este sfant sa se sfinteasca mai departe si cine este nedrept sa fie nedrept si mai departe,spune la Apocalipsa 22.
  „Dealtfel toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos vor fi prigoniti.”
  2Timotei 3:12

  Răspunde

 6. elenamarinalexe
  sept. 26, 2016 @ 07:24:38

  Am deplină încredere în cuvântul sfânt şi-n autoritatea lui, aşa că tot ce se întâmplă în mijlocul poporului lui Dumnezeu, acum, mă pune serios pe gânduri. Prea multă ură se macină la moara aşa zisă creştină, a unora. Prea multe interese personale uzează structura unora care se cred creştini, născuţi din nou, sau botezaţi cu Duhul Sfânt şi care sub platoşa unei autorităţi pământeşti cu aer duhovnicesc, zic ei, pun obstacole în calea unor lucrători, hăruiţi, dedicaţi trup şi suflet evanghelizării oamenilor şi aducerea acestora la mântuire.
  Mereu m-am întrebat de ce li se întâmplă asta doar evangheliştilor, pastorilor cu har şi nu celorlalţi? Cum adică, doar cei mai buni în cuvânt sunt şi cei mai păcătoşi? Ceilalţi, obscurii şi frustraţii nu sunt atinşi de păcate, ori cumva s-au vaccinat şi au imunitate, merg doar drept, ori nu sunt un impediment în calea celor ce vor să se afirme? Încă îmi pun întrebări retorice, de ce pastori ca: Luigi Miţoi, Daniel Cocar, Vladimir Pustan, Petru Huţuţui, Florin Ianovici, Iosif Ţon, Petru Dugulescu, care din diverse motive au fost desconsideraţi, unii ca ieşiţi din tiparele sau doctrina cultului respectiv, alţii păcătoşi şi expulzaţi de ierarhia cultelor, în urma unor denunţuri făcute de persoane mârşave, mincinoase şi nedemne de luat în seamă? Foarte puţini au pus preţ pe dăruirea cu care toţi aceştia au lucrat pentru Dumnezeu. Ani la rând aceste întrebări care mi-au arat printre gânduri… şi mi-au produs amărăciune. Mulţumesc lui Dumnezeu că în sfârşit Biblia mi-a făcut lumină şi am înţeles, deşi mai târziu, că aceste atacuri la persoanele pastorilor cu har sunt de origine drăcească şi vai de cei prin care satana îşi face planul necurat.
  Efeseni 6

  12. Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.

  https://hailaplimbare.blogspot.ro/2016/09/cine-va-ridica-para-impotriva-alesilor_60.html

  Răspunde

 7. viorel
  oct. 02, 2016 @ 10:38:16

  Acest om vorbeste foarte frumos, chiar mi sa parut ca are har de la DUMNEZEU.(ianovici) dar eu stiu ca DOMNUL va alege ce trebuie pana la urma.

  Răspunde

 8. Tăut Edith Lăcrimioara
  dec. 15, 2016 @ 02:33:21

  Nu au dat motive exacte, explicite

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari