Sorin Cigher – Apărați-ne și pe noi, cei mai mulți

Marsul pentru viata Bucuresti Prodocens Media

Marsul pentru viata Bucuresti Prodocens Media 2016

Apărați-ne și pe noi, cei mai mulți

Glasul celor puțini acoperă glasul celor mulți. Știu să plângă, știu să se plângă și toată lumea umblă grijulie, ca nu cumva să li se încalce drepturile…, pe care, de fapt, nici nu le au…de la Creatorul nostru.

Sorin Cigher profileUnii sar să le ofere șervețele pentru ochii umeziți de ipocrizie și să le aline glasul tărăgănat ca al unui copil șantajist, care știe să întoarcă pe dos familii, să stârnească agitație și controverse. Cei mulți se resemnează, tac, fiindcă doar gândindu-se li se întoarce stomacul pe dos. Privesc scârbiți paradele lipsite de puditate și de respect față de ceilalți și în spiritul unei libertăți trunchiate, glasul mulțimii este anihilat!

Mă tot întreb: De ce noi, care suntem mulți, suntem desconsiderați și tratați ca invizibili? Nu ni se iau în considerare drepturile, ba ne sunt încălcate într-un mod abuziv!

Apărați-ne și pe noi, dragi parlamentari, pentru că suferim! Suferim pentru că normalitatea dispare. Nici noi, nici viitorul copiilor noștri nu contează! Paradele aprobate și susținute, protejate și colorat organizate ne surprind prin ostentație. Ele contează pentru a fi în pas cu Occidentul. Bătrânii noștri se crucesc privind imaginile desprinse parcă din triburile amazoniene…fără pic de rușine!

Cine ne apără pe noi de impunerile dizgrațioase ale societății moderne? Peste 90% din țara aceasta privește acest tip de comportament ca unul deviant, care aduce un prejudiciu major sănătății morale a societății noastre! Cine ne sare în ajutor?

Poate, clasa politică?

Dragilor, ați cerșit voturile noastre acum patru ani. Ne-ați promis apărarea drepturilor. Acum ce faceți? Fugiți? Tăceți? Tărăgănați luarea unei poziții ferme, în favoarea poporului? De cine vă este frică? Care este suma pentru care ne vindeți viitorul?

Românul mai are încă bunul simț! Încă mai știe ce înseamnă tată și mamă! Românul mai are în sângele lui respect pentru familia tradițională. Noi, românii, vă cerem să ieșiți în față și să ne apărați drepturile! Nu ne tratați cu ignoranță! Suntem cel puțin 3 milioane de români care am semnat pentru revizuirea constituției, tratați-ne cu respect fiindcă și noi v-am trimis acolo! Nu vrem să fim manipulați și nici amânați! Avem nevoie de oameni care să ne reprezinte cu demnitate și cu cinste în funcțiile înalte!

Așadar, cerem să ne apărați pentru că ne simțim lezați de cei puțini, puțini dar care fac atâta gălăgie și vă sucesc mințile de nu puteți lua decizii dictate de conștiință!  

Doamne, trezește-i la realitate pe cei înălțați de Tine în dregătorii și dă-le puterea de a decide drept!

Sorin Cigher

8 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  sept. 22, 2016 @ 21:57:52

  De ce noi care suntem multi suntem desconsiderati??–raspuns –fiindca tacem ,suntem lasi ,impartiti in tabere cu toate ca avem acelas Dumnezeu ,Isus Christos si Duhul Sfint– punem garduri intre noi si ne baricadam unii impotriva altora –Asteptam ca altii sa ia atitudine – in loc sa fim VOCALI- si sa trecem la actiune impotriva celor pe care i-am ales si ne intorc spatele–da ,ne lipseste -UNITATEA–VIZIUNEA CLARA–si de ce nu, Intelepciunea( frica de Domnul)–si slaba credinta –- ne meritam soarta–daca nu luam atitudine urgenta–NU VA MAI FIE FRICA de nelegiuti-!!!!-avem un Dumnezeu puternic !!!!–sa cerem cu credinta ajutorul LUI–iar noi sa actionam cu mult curaj–pina cind –nu e pera tirziu–God bless Romania !!!

 2. Valeria Iancu
  sept. 23, 2016 @ 00:29:34

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. Sorin
  sept. 23, 2016 @ 02:28:32

  Frate Mike! Fii primul care actionezi si mobilizezi crestinii in aceasta directie! Nu cred ca este suficienta critica, ci actiunea e mai buna! Ce faci pentru aceasta? Cu ce te implicit? Cu cu sustii aceast cauza?

  • mike
   sept. 23, 2016 @ 20:05:22

   Astazi lumea doarme in intuneric ,iar biserica doarme in lumina. -Biserica luptatoare schioapata si e luata in ris , numita de catre lume -ipotenta– multi se roaga,dar putini au credinta– totusi, o credinta cit un bob de mustar –muta muntii–din lucrarile lui -Leonard Ravenhill. –Sorine ! eu sunt doar o mica buturuga– Dar astept de la conducerile tuturor cultelor –care sunt alese si platite sa conduca turmele–ei ,trebuie sa se mobilizeze pe ei isusi –apoi masele de crestini pentru cauza morala in care se afla Romania azi . Sunt departe de tara dar inima mea bate pentru Romania si as face orice ca Romania sa fie draga Lui Dumnezeu– dar sunt niste conditii impuse de Tatal Ceresc –daca poporul peste care e chemat numele meu se va smerii ………. Eu zice Domnul Le voi ierta pacatele si voi vindeca tara ..–Iar daca citesti cu atentie ,am folosit -PLURALUL- deci ma includ si pe mine– in–critica de care vorbeai – Be blessed

 4. octavpelin
  sept. 23, 2016 @ 02:56:33

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. douavieti2015
  sept. 23, 2016 @ 12:08:54

  Paradele nu sunt lipsite de puditate, ci sunt lipsite de orice norma a bunului simt, a omenescului, a normalitatii, a ratiunii…
  Noi, cei multi, suntem tratati ca invizibili pentru ca suntm chiar invizibili. Nu ne coalizam, nu ne ridicam glasul, nu protestam, nu dam jos conduceri care ne opreseaza. Ii lasam in scaune in timp ce copii nostri aproape se sinucid prin inchisorile Finlandei, Norvegiei, Angliei etc. Ne trateaza asa cum le permitem sa ne trateze. Ne meritam soarta fiindca suntem lasi, slabi, nepasatori nici pentru noi, nici pentru copiii si nepotii nostri. Ne ascundem sub masca crestina ca sa stam in fotoliile noastre caldute si asa devenim si noi caldicei…
  Nu mai folositi, frati iubiti, termenul de „familie traditionala”, fiindca familia este familie si atat. A o numi intr-un anumit fel, implica automat faptul ca ar mai exista si alt tip de familie. Dar familia este barbatul si femeia, cu sau fara copii. Dumnezeu a creat barbatul, apoi pe femeie. Asta e familia. Iar copiii sunt darul. Nu toti au copii. Dar fie ca e tata, mama si copiii, fie ca e doar sotul si sotia, familia este MASCULIN + FEMININ. Nu e traditionala. Este una singura: FAMILIA. Nu le mai dati apa la moara invintandu-i parca sa-si numeasca si ei scarboseniile „familie”.

 6. Daniel Petrescu
  sept. 23, 2016 @ 14:39:22

  Daca n-am uni si am iesi in strada la fel cum am facut pt familia Bodnariu in cele mai mari orase ale tarii eu cred ca s-ar putea face ceva. Eu cred ca Dumnezeu ne-ar da biruinta. Astazi in Romania singura solutie pt a mai schimba ceva e presiunea strazii. Nimic altceva. Asta e ce putem face noi ca oameni simpli si necunoscuti. Daca am iesi s-ar uni multi altii cu noi. Am fi mai multi decat am fost pt familia Bodnariu. Isi vor pleca urechea la vocea strazii. Trebuie organizare puternia si se va face treaba bune. Ne vor asculta si familia va ramane asa cum a creat-o Dumnezeul in care credem si prin care neamul nostru va putea merge inainte adica din UN BARBAT SI O FEMEIE. Dumnezeu sa ne ajute.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: