Stirile Pro TV: Mama: „A sunat telefonul si am stiut ca a plecat la Iisus”

Trei surori au fost lovite de o masina, iar cea mare a decedat. Mama: „A sunat telefonul si am stiut ca a plecat la Iisus”

Veste cumplita pentru o familie cu trei fetite din Bistrita-Nasaud, cu varste intre 9 si 13 ani. Pe cand copilele se intorceau saptamana trecuta de la Biserica, o masina le-a lovit in plin.

Cea mai mare dintre surori a zacut in coma la spital. In ciuda eforturilor facute de medici, fetita a murit. Mijlocia, de 11 ani, ranita grav la randul ei, a fost transportata la Cluj unde luni a fost operata. Doar mezina a avut noroc sa scape cu leziuni usoare si a fost deja externata.

Sara, lovita cel mai grav de masina, a pierdut lupta pentru viata. Cand s-a intamplat accidentul, era alaturi de cele doua surori mai mici, la marginea soselei.

Fetele incercau sa ocoleasca masinile parcate in fata bisericii cand un sofer le-a lovit in plin, chiar sub ochii mamei lor – care se afla putin mai in spate.

Durerea femeii care a aflat vestea ca fetita ei nu mai este – nu poate fi descrisa.

Mama fetelor: „La 12 jumatate am primit telefon si cand a sunat telefonul mi-am dat seama ca a plecat la domnul Iisus. Nu stie de sora ei, pana dupa operatie, o sa o pregatim si o sa ii spunem, acum a intrat in operatie.”

Sora Sarei, Naomi – de 11 ani, se afla acum la Spitalul din Cluj, operata la un picior si da semne ca se va face bine. Acasa, familia este imbarbatata de oameni cu suflet mare, impresionati de soarta fetitelor.

 

Tatal fetelor, care muncea in strainatate, s-a intors de urgenta acasa.

Prieten: „Era plecat la munca ca era nevoit sa plece sa isi intretina familia. Cam dureros, ii greu, ca tata e foarte greu.”

Vecin: „Tot am intrebat, tot in coma, tot in coma, altceva nu am auzit. Numai asta si pe una a dus-o la Cluj si cealalta a ramas in Bistrita. Vai sufletelul lor, e greu.”

Soferul care le-a lovit pe cele trei surori, este cercetat acum si pentru ucidere din culpa.

CITESTE mai MULT – http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/trei-surori-au-fost-lovite-de-masina-iar-cea-mare-a-decedat-mama-a-sunat-telefonul-si-am-stiut-ca-a-plecat-la-iisus.html

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  sept. 23, 2016 @ 00:21:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Ghita Lavric
  sept. 24, 2016 @ 01:46:12

  Florin Ianovici
  4 Iulie ·
  Noi nu murim
  Acolo unde începe uitarea, acolo moartea stăpânește. Dar noi nu uităm pe cei pe care îi iubim. Ei sunt vii în inima noastră mereu. Când iubești nu uiți.
  Acolo unde este doar tărână, acolo moartea stăpânește. Dar noi suntem vii pentru că sufletul nostru trăiește prin Isus Hristos. Omul nu este doar trup, ci și suflet și duh. De aceea moartea nu are putere decât asupra trupului, dar nu și asupra sufletului.
  Acolo unde este doar filosofia omului, acolo moartea stăpânește. Dar noi avem cuvintele vieții veșnice, de aceeea trăim nu cu pâine, ci cu orice cuvânt iese din gura lui Dumnezeu.
  Acolo unde este doar preocupare de sine, acolo moartea stăpânește. Dar noi iubim semenii, facem bine aproapelui și trăim în credința răsplătirii eterne. Sunt atâția oamenii care au nevoie de dragostea lui Dumnezeu revărsată prin cei credincioși.
  Acolo unde este păcat și nelegiuire, acolo moartea stăpânește. Dar noi am înviat prin credința în Isus Hristos care ne-a spălat în sângele iertării Sale. Fiindcă boldul morții este frânt noi trăim în dragostea unui Tată care ne-a primit din nou în brațele Sale.
  Dani, fratele meu, a trecut un an de când Magda a murit. Dar noi nu murim, Dani. Noi doar călătorim spre cer. Unii au ajuns, iar alții mai au încă câțiva pași până acolo.Alături de Dani!

 3. Maria Ieremia
  sept. 28, 2016 @ 23:38:40

  Dumnezeu să mîngîie această familie greu încercată…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: