COMUNICAT: Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal – Chemare la post și rugăciune

Cultul penticostal alegeri 2014

În şedinţa Consiliului Bisericesc al CCP-BDAR din data de 21 septembrie 2016 s-a discutat şi s-a hotărât declararea zilei de 27 octombrie 2016 ca zi specială de post şi rugăciune şi s-a redactat următoarea chemare la post și rugăciune.

Dragi credincioși,

Trăim vremuri dificile, în care se iau decizii deosebit de importante, atât pentru familiile și bisericile noastre, cât și pentru națiunea din care facem parte.

După marea biruință pe care ne-a dat-o Domnul prin revenirea celor 5 copii în familia Bodnariu, ne-am bucurat din nou atunci când Curtea Constituțională a României a declarat constituțional demersul făcut de Coaliția pentru familie, pentru schimbarea Articolului 48 din Constituția României, articol care se referă la căsătorie și familie. Urmează ca Parlamentul României să aprobe referendumul prin care ar urma să se modifice acest articol din Constituție, astfel încât să se specifice faptul că familia are la bază căsătoria liber consimțită „între un bărbat și o femeie” în loc de „între soți”.

Ca oameni credincioși, care ținem foarte mult la valorile creștine, să ne rugăm stăruitor lui Dumnezeu pentru această cauză, să Îl rugăm să dea orice piedică la o parte, să lucreze la inimile celor care decid, pentru ca, astfel, în România, familia să rămână așa cum a fost dintotdeauna, formată din soţ, soţie și copii. O societate formată din familii sănătoase este puternică și binecuvântată de Domnul.

Slovacia și Slovenia, țări care aparțin U.E., ca și România, au rezolvat această problemă. Acest fapt arată că se poate.

Considerând că această problemă este a noastră a tuturor, chemăm bisericile penticostale la rugăciuneși post pentru această cauză. Domnul Isus spunea că: „Toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede” (Marcu 9:23), iar Iacov scrie în epistola sa: „Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” (Iacov 5:16).

Dacă ne smerim și ne rugăm Domnului cu credință, vom obține ceea ce cerem, iar aceasta va fi o mare binecuvântare pentru noi și generațiile următoare.

Ne-am bucura dacă ni s-ar alătura în acest demers și alte biserici evanghelice și toate celelalte biserici creștine din România și Diaspora.

Ziua de 27 octombrie 2016 este declarată zi specială de post și rugăciune pentru această cauză.

Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal

10 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  sept. 23, 2016 @ 08:00:06

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. vyky
  sept. 23, 2016 @ 13:07:38

  Astazi Comitetul Executiv a comfirmat nevinovatia fratelui nostru pastor Florin Ianovici cand se vor cai unii de faptele lor ? daca nu aici in iad sigur!

 3. mike
  sept. 23, 2016 @ 20:17:35

  Ne-am bucura daca si alte biserici evanghelice ni sar alatura–– Fratilor din conducerea C C P– puneti mina pe telefon si chemati toate comfesiunile la o zi de rugaciune si iesire in strada in toate orasele mari si mici din Romania.. E foarte important sa ne implicam si sa ne spunem punctul nostru de vedere –din punct de vedere -BIBLIC – si hotarirea tuturor crestinilor de a pune la zidul rusinii pe cei pe care i-am ales si nu ne reprezinta cu cinste. Doar impreuna vom fi o forta puternica – Hai sa fim unealta Lui Dumnezeu in problema morala in care pluteste Romania azi. God bless Romania!!

 4. Lidia Toma
  sept. 24, 2016 @ 11:00:31

  Nu stiu cum se face dar , aproape toti predicatorii , pastorii care ii ecli[seaza pe conducatorii cultului , sunt redusi la tacere .Oare pedepsesc ei dupa dreptate , cu dragoste ??? Nu acuz si nu indreptatesc pe nimeni . Am pus doar o intrebare la care , cindva , Dumnezu sigur va raspunde .

 5. Voica Toma
  sept. 24, 2016 @ 11:19:47

  Nu stiu cum se face dar , aproape toti predicatorii sau pastorii care ii eclipseaza pe conducatorii cultului , sunt pusi de-oparte . Oare pesepsesc ei dupa dreptate , cu dragoste ? Nu vreau sa acuz sau sa indreptatesc pe cineva . Am pus doar o intrebare la care , cindva , Dumnezeu sigur va raspunde si va trage la raspundere !

  • rodi
   sept. 24, 2016 @ 20:54:43

   Nu avem informatiile necesare ca sa judecam si noi. Si probabil niciodata n le vom avea pentru ca nu se comunica detalii. Avem insa rugaciunea care putem sa o indreptam catre Dumnezeu, pentru persoanele citate si pentru conducere.. Dumnezeu este singurul care face dreptate totala si El o va face dupa timpul si intelepciunea si ingaduinta Sa.

  • maria gherasim
   sept. 26, 2016 @ 21:07:34

   Daca nui pe drept si ceo care iau decizii gresesc k si ei sunt slabi cateodata..cei care inca Dumnezeu ii insoteste cu puterea Duhului Sfant sa continuie sa propavaduiasca Evanghelia..Dumnezeu va lucra cu aceeasi putere..pavel in temnita era singur din punct de vedere uman insa era cuprins de puterea lui Dumnezeu si lanturile au cwxut..ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN.

 6. Trackback: Comunicatul Aliantei Evanghelice din Romania – Chemare la post si rugaciune | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Mijlocim pentru țara noastră: O zi de post și rugăciune la ITP, ca în toate bisericile penticostale din România. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: