dr. Camelia Smicala – FINLANDA – Consecinte grave pentru parintii care au postat update-uri despre copiii lor pe social media

Camelia Smicala

FOTO Agnus Dei

dr. Camelia Smicala – Avocatul de aici mi-a spus clar ca e oribil si ilegal ce-mi fac si ce mi-au facut.

Fragmente dureroase din viata dr. Camelia Smicala,  chinuita de Protectia Copilului in Finlanda si ea si copiii, Maria si Mihai. Va rugam sa purtati aceasta familie in rugaciune:

dr. Camelia Smicala: Nu mai rezist (23 septembrie)

Avem nevoie de ajutor la CEDO si EU.
Singura nu ma baga in seama.In Finlanda nu se respecta drepturile omului si nici cele ale copilului.Ombdusmanul pentru copi

Cum sa mai rezisti dupa astfel de evenimente?

20 Septembrie

Situatia familiei e tot mai dramatica. Copiii au fost si ei anuntati ca nu mai au dreptul la vizite din partea mamei lor.
Continuati rugaciunile pentru aceasta familie! Dumnezeu va face o minune si-i va aduce in Romania!

Maria Smicala

Maria Smicala

20 Septembrie

Maria a fost mutata de la familia la care statea la o casa de copii. La centrul acesta sunt adolescenti drogati si cu probleme de comportament.

Mihai Smicala

Mihai Smicala

19 Septembrie

Mihai a fugit din institutia unde este tinut fara voia lui. S-a dus acasa. De acolo a fost luat cu politia ca si cum ar fi un infractor. 😦

16 Septembrie

2016-09-17 Camelia Smicala

Ne-au anuntat si pe mine, si pe copii ca nu mai avem voie sa ne vedem deoarece am facut public cazul pe internet. Avocatul de aici mi-a spus clar ca e oribil si ilegal ce-mi fac si ce mi-au facut. Incerc sa obtin extradarea in Romania. Protectia copilului din Romania a fost de nota 10. Au facut dosar si pentru Haga2 si pentru exceptii la Bruxelles2 dar finlandezii nu le raspund. Problema e ca MAE, care are responsibilitatea si puterea sa faca ceva, se spala pe maini.

2016-05-16 Copiii doctoritei Camelia Smicala din Finlanda
rapiti din nou de PROTECTIA COPILULUI!

Mihaela Camelia Jalaskoski (Smicală) FOTO NASUL TV

dr. Camelia Smicala in dimineata cand CPS i-a rapit copiii

17-05-2016 de George Alexanderr: S.O.S. DIN FINLANDA

Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/…/copiii-doctoritei-camelia…/

Când nici nu se luminase de ziuă, la ora 04.29, primesc un strigăt disperat de ajutor de la o mamă…
Este doctorița Camelia Smicala care îmi spune deznădăjduită, “Avem nevoie urgentă de ajutor în Finlanda! Mi-au fost luați din nou copiii!…”
Medicul Camelia Smicala a avut neşansa să se căsătorească în Finlanda cu un psihopat. Ce viață poate fi aceea alături de un om care încearcă să te omoare?!
Să le ia viața chiar propriilor copii?!
A încercat să pună punct calvarului. Să le construiască măcar copiilor, dacă nu ei înseşi, o viață mai bună.
Pe data de 16.05.2015, Protecția Copilului din Finlanda i-a luat copiii însă fără proces şi fără măcar să o asculte! (Bolnavul mintal a mințit că mama vrea să fugă cu copiii săi de atâta fericire!, şi, probabil, autoritățile finlandeze s-au gândit că destinația acestei călătorii ar fi fost nu România (Țară a UE!), ci altă planetă din sistemul solar sau chiar din altă galaxie!).
Pe data de 21.12.2015, Cameliei i-au fost înapoiați copiii, dar, tot fără apărare a rămas… Ca orice imigrant căruia dreptatea i se împarte în modul cel mai dubios… Căci, în loc să țină un psihopat sub observație şi medicamentație, i-au îngrădit ei drepturile…
Ieri (16.05.2016), din nou, fără să o anunțe cumva pe Mamă, “Protecția” Copilului a descins cu poliția şi i-a luat pe copii ca pe nişte infractori, de la şcoală! Motivul?
Între Mamă şi copii există o relație prea strânsă! Mai ales atunci când se retrag timorați, inhibați de frică din calea tatălui bolnav… Care vrea uneori să-i omoare puțin, dar poliția finlandeză încă nu face nimic (deşi are probe!), studiază, meditează la drepturile omului care, sub ochii lor, sunt făcute praf.
Probabil, această Mamă, ca toate mamele, îşi “manipulează” chiar copiii…
Când îi învață cum să rămână cu zile în acest calvar numit viață…
Există, însă, cineva acolo, în lume, care să audă glasul disperat al unei Mame? Există o mână de ajutor pentru nişte suflete?

Singura raza de Speranta

Au fost mulți oameni care au luat atitudine şi în cazul Smicală. Au trimis scrisori, note de protest către ministere sau au telefonat. Ca urmare a solidarității lor, săptămâna viitoare va avea loc o şedință între parlamentari şi angajați din Protecția Copilului România. La această şedință este invitat şi ambasadorul Finlandei la Bucureşti.

Afla mai mult – George Alexander: Cazul Smicală va fi discutat de parlamentari români cu Ambasadorul Finlandei la Bucureşti 20 septembrie 2016

(Ilie Toma – Cred ca este vorba despre un apel impotriva unei hotarari pronuntate de o instanta din Finlanda. Daca este asa, numai un avocat din Finlanda va poate ajuta, pentru ca el cunoaste legea aplicabila in acea tara si terminologia juridica. In plus, trebuie sa cunoasca dr. International si procedura CEDO. Sunt sigur ca o sa puteti gasi acest avocat pe plan local, in Finlanda. Daca considerati ca el nu v-ar putea reprezenta in mod corect si ca numai unul din Romania ar putea sa va ajute, atunci putem sa va recomandam un coleg din Bucuresti, care poate face doar memorii pentru judecarea cu celeritate a cauzei cu minori. Banuiesc ca este cazul copilasilor dv. CAMELIA SMICALA – Nu .Este vorba de CEDO.Cazul nostru a fost admis la CEDO in 2013 .Dar vreau sa aplic pentru legea 39 -masuri interimare,deoarece situatia a devenit dramatica)ala

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  sept. 24, 2016 @ 01:44:20

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Titus Papana
  oct. 08, 2016 @ 13:41:51

  How is possible in a civilizezed Country
  like Finland, things like this to happened?? We admire this women and give her all our appreciation that she fight for her family, for her children!!
  Finland CPS is only by the mesures they take, worsening the situation and
  should return immediately the kids to her!! Shame Finland!!! Shame CPS in Finland!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: