Mesajul familiei Bodnariu către cititorii revistei Cuvântul Adevărului

A apărut nr. 9-10/2016 al revistei Cuvantul Adevarului –

cuvantul-adevarului-septembrie-2016

A apărut nr. 9-10/2016 al revistei Cuvantul Adevarului – on-line
http://cuvantuladevarului.ro/index2.html

Din Editia Septembrie/Octombrie:

Mesajul familiei Bodnariu

către cititorii revistei Cuvântul Adevărului

bodnariu

„Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. Să mi se laude sufletul în Domnul! Să asculte cei nenorociți și să se bucure. Înălțați pe Domnul împreună cu mine. Să lăudăm cu toții Numele Lui!” (Psalmul 34.1-3) Domnului să fie slava pentru toate lucrările Lui, Ași includem, cu bucurie, și pe cea săvârșită cu familia noastră!

Îi mulțumim lui Dumnezeu din toată inima că ne-a scăpat din mâna celui fără-de-lege. Vă rugăm să ne dați voie ca și pe această cale să vă mulțumim celor ce ați trecut împreună cu noi prin valea umbrei morții, pentru postul și rugăciunile dumneavoastră, pe care Tatăl le-a primit, le-a ascultat și le-a răspuns. Ne bucurăm nespus să fim împreună cu copiii noștri și împreună cu ei să facem parte din familia minunată a Domnului. Dumnezeu să vă binecuvânteze dragostea și credința cu care ne-ați susținut! El să ne întărească mai departe la toți credința și să ne aprindă mai tare și dragostea, ca la venirea Lui să le gă- sească în noi și pe una și pe cealaltă. Și știm că El este aproape! Așa cum am anunțat și în comunicatul oficial, vă aducem la cunoștință că ne-am hotărât să ne stabilim în România.

După întoarcerea copiilor, mai cu seama în ultima vreme, am încercat să ne găsim intimitatea, liniștea și pacea în familie prin a părăsi Naustdal și a vizita România. Considerăm deja aceasta ca o reușită, din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luam decizia de a rămâne în România. Ne pare rău că nu am reușit să comunicăm mai mult până în prezent, dar am considerat potrivit să așteptăm mai întâi o reacție din partea oficialităților din Naustdal la scrisoarea de înștiințare pe care  am trimis-o în urmă cu câteva zile. Observând că atenția este deturnată de alte știri, ne simțim liberi să anunțăm și în mod public această schimbare.

Sperăm ca în continuare să găsim înțelegere din partea dumneavoastră, căci până când ne vom găsi un loc unde să ne stabilim reședința, ne este greu să onorăm invitații și să facem vizite. Pe cei cărora Domnul vă pune pe inimă să continuați să vă rugați pentru noi, vă rugăm să o faceți cu credința că El, care a început lucrarea, o va duce la bun sfârșit. Vedem mâna Lui în toate și Îi suntem recunoscători. A Lui să fie slava, cinstea și gloria, în veci. Amin!

Cu recunoștință în Hristos, Marius, Ruth și copiii

SURSA – http://cuvantuladevarului.ro/index2.html

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  sept. 24, 2016 @ 18:01:28

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. dininimapentrutine
  sept. 24, 2016 @ 23:58:13

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

 3. octavpelin
  sept. 25, 2016 @ 02:50:50

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Valeria Iancu
  sept. 25, 2016 @ 07:53:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 5. Cristian
  sept. 25, 2016 @ 13:07:55

  Un mesaj de care TOTI avem foarte mare nevoie:

  Daniel Bodnariu – Comoara din vasul de lut
  http://www.tubechop.com/watch/8384316

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: