Viorel Iuga – Educația copiilor noștri este foarte importantă! Să ne împlinim datoria părintească…

iuga-v

În primele zile de școală toți suntem atenți, agitați și implicați. După o săptămână sau două, pentru mulți părinți, totul intră în normalitate. Numai că pentru unii, normalitate înseamnă ca procesul de învățământ să ajungă pe un loc secundar.

Dragilor, educația copiilor noștri este foarte importantă. Să îi ajutăm să își folosească bine toate darurile cu care i-a înzestrat Dumnezeu. Să îi ajutăm pe copiii noștri să fie printre primii în tot ce este bun, nobil și demn. În același timp, să nu neglijăm dezvoltarea și educația lor spirituală. Dacă pentru unii dintre demnitarii noștri, educația religioasă a copiilor înseamnă un motiv să fim etichetațim drept ”sectanţi ciudaţi”, pentru noi, educarea biblică a copiilor este un mandat divin. Să facem deci tot ce putem ca toți copiii noștri să Îl cunoască, Îl iubească și Îl slujească pe Domnul Isus Cristos. Dacă alți copii în lume, învață pe de rost cărți religioase care nu îi vor ajuta prea mult, noi să îi ajutăm pe copii să cunoască Sfânta Scriptură care îi va ajuta să fie binecuvântați și aici și în veșnicie.

În concluzie, să ne împlinim datoria părintească și să continuăm să cerem înțelepciune divină și pentru copii și pentru profesori.

Iuga Viorel

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: