Cluj-Napoca: cea mai mare mișcare pro-viață din lume se află la a treia ediție

cluj-napoca-40-de-zile-pentru-viata

„Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut.” (Matei 25,40)

Misionarii vieții invadează Clujul, atenționează unul dintre mesajele colorate pe care trecătorii le pot citi astăzi, pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca. Prima zi de veghe pentru încetarea avorturilor a început, în fața Clinicii de Ginecologie I, cu 18 suflete unite în rugăciune și hotărâte să lupte pentru viață. Chiar înainte de ora deschiderii, tinerii au împânzit trotuarul cu mesaje pro-viață, pentru ca acțiunea lor să fie și mai vizibilă. Pancarte noi și-au făcut apariția dis-de-dimineață: „Femeile au nevoie de ajutor, nu de avort”, „Merit să lupți pentru mine”, „Paternitatea începe la concepție”. În zorii zilei, a fost rostită prima rugăciune, iar cele 480 de ore de veghe care se vor desfășura aici au început.

Începând de azi, 28 septembrie, și până în data de 6 noiembrie, clujenii aparținând tuturor denominațiunilor creștine se vor ruga zi de zi, în acest loc, pentru încetarea avorturilor în orașul lor. Campania 40 de zile pentru viață se află deja la a treia ediție în Cluj-Napoca. Experiența primelor două ediții le-a dovedit cât de mare este puterea lui Dumnezeu: aceste campanii au reprezentat o ocazie excelentă de a sensibiliza publicul în legătură cu problema avortului și de a lua măsuri concrete pentru ajutorarea mamelor aflate în situații de criză de sarcină.

CONTINUARE aici – http://www.culturavietii.ro/2016/09/29/40-zile-pentru-viata-cea-mai-mare-miscare-pro-viata-din-lume-se-afla-la-a-treia-editie/

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  sept. 29, 2016 @ 02:42:52

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Rahela
  sept. 29, 2016 @ 04:02:31

  Dumnezeu sa dea putere robilor Lui.
  Romaniiia, avortul trebuie sa se opreasca pentru tine!
  Tu dai nastere la copii frumosi si inteligenti. Copiii tai sunt ravniti de alte popoare. Tu de ce sa ti omori?
  Cand vei inceta sa-ti ucizi prunci vei arunca din miinile tale blestemul si vei lua binecuvantarea.
  Tu te teme ca nu ai cu ce-i creste.
  Pentru decizie de a naste si a ocroti pe cel neajutorat vei deveni o tara ( o familie, o mama) binecuvantata si vei avea din belsug resurse, caci Dumnezeu ramane totdeauna credincios!
  Puterea nu sta in resursele economice ci in mintea oamenilor.
  Cultiva tara cu oameni binecuvantati de Dumnezeu!

 3. Trackback: La ordinea zilei – Cluj Campania 40 de zile pentru viata 29 Septembrie 2016 | agnus dei - english + romanian blog
 4. SILVIA
  sept. 29, 2016 @ 23:06:23

  Sa strigam la Domnul pentru aceasta actiune si acest oras in care ,ingrozitor, nu demult s-a desfasurat acel spectacol demonic .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: