Laura Bretan la ABC7 Chicago

laura-bretan-la-abc7-chicago

Laura Bretan canta pentru Canalul ABC7 din Chicago – Clik pe poza pentru video

Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  Sep 28, 2016 @ 01:30:44

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Ghita Lavric
  Sep 28, 2016 @ 17:47:24

  E bine cand urci pas cu pas,treapta cu treapta,si coroana o pui de fiecare data la picioarele lui Isus..caci demulte ori ceea ce esti e mai important decat ceea ce faci,si ei se pare ca nu i-a fost rusine de ceea ce este …si nici noua.

 3. Ghita Lavric
  Sep 29, 2016 @ 16:42:20

  RESPONSABILITATEA CELEBRITATII,, Sunt multe vise ce le putem avea dar nu suntem pregatiti sa platim pretul pentru a le urma..Celebritatea nu este un lucru usor in viata si are uneori un pret greu de platit,implica o mare raspundere ,sa fii un model pentru altii si este greu de gestionat,iti pierzi intimitatea oamenii rasolesc fiecare coltisor al vietii si din pacate pe cele mai incomode ,si nu la toate capitolele stralucim,la altele avem restante serioase si nu suntem dispusi usor la schimbare,uneori nu stim ce ne dorim,pentru unele vise neimplinite ar trebui sa-i multumim bunului Dumnezeu ca nu ni le-a implinit,ne-am fi frant sub povara lor ,altele sunt in curs de implinire si de aceea ni se intampla atatea uneori si nu le intelegem,suntem in scoala Lui,sa fim pregatiti sa fim o binecuvantare pentru altii… 15. In adevar, noi suntem, inaintea lui Dumnezeu, o mireasma a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mantuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzarii:
  16. pentru acestia, o mireasma de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasma de la viata spre viata. Si cine este de ajuns pentru aceste lucruri?..2 Corint cap2

  • rodi
   Sep 29, 2016 @ 18:28:05

   Un sfat bun si cuvinte foarte intelepte, frate Ghita. Multumim! Ferice de noi de toti care vom lua aminte ca celebritatea vine in tot felul de forme si la crestini, nu numai in societate.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: