Din nou la dat de versete prin Bucuresti

tony-berbece-bucuresti-biblia

Aproximativ 10.000 de bucuresteni au primit un verset si un gand bun, un indemn de a citi Biblia si de a se increde in Dumnezeu.

Intr-adevar, din pacate, la noi in Romania ies altii pe strada sa dea tot felul de pliante, multe dintre ele cu chemari pacatoase.

Am avut dese discutii cu oameni pe strada despre faptul ca Biserica in general a lasat tineretul in „paragina”, ca un camp nesadit de ani de zile. Daca vreti o imagine dezolanta si ingrijoratoare duceti-va in fata unui liceu si veti vedea tineri de toate varstele fumand ca turcii! Majoritatea nu stiu nimic despre Dumnezeu!

Aproximativ 10.000 de bucuresteni au primit un verset si un gand bun, un indemn de a citi Biblia si de a se increde in Dumnezeu. Foarte multi dintre eu s-au simtit tare binecuvantati ca ne-au intalnit. Chiar au mai cerut si alte versete sa le citeasca si sa le tina ca semn de carte.

Ne rugam pentru ei si abia asteptam primavara pentru a putea iesi din nou pe strada cu versete.

Citeste mai mult:

Un comentariu (+add yours?)

  1. Eli
    oct. 02, 2016 @ 10:28:48

    Dumnezeul vietii sa lase Duhul Lui peste aceasta lucrarea. Pacea si bucuria cu care El va umple sa curga peste toate persoanele cu care intrati in contact.
    Va sustinem in rugaciune.
    Si suntem uniti cu voi in acelasi Duh in lucrarea aceasta.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: