De necrezut! În Norvegia minorii de peste 6 ani pot face operații pentru schimbare de sex

kid-hospital

Norvegia și alte cinci tări din lume permit minorilor de peste 6 ani să-și facă operație de schimbare de sex daca au acordul părinților.

Conform acestei legi, nu e nevoie de acordul medicului sau acea perioadă în care pacientul este consultat de un specialist pentru a constata dacă este pregătit de acest pas.

Țări precum Argentina, Danemarca sau Irlanda au adoptat deja legi asemănătoare, însă numai Norvegia și Malta acordă minorilor drepturi depline. După ce primesc acordul părinților, copiii pot apela la o astfel de operație pentru a schimba sexul cu care s-au născut, potrivit B1.ro.

Active News via B1.ro – Aflati mai mult – http://www.activenews.ro/externe/De-necrezut-In-Norvegia-minorii-pot-face-operatii-pentru-schimbare-de-sex-137067

4 comentarii (+add yours?)

 1. thetrouth
  oct. 05, 2016 @ 21:27:54

  Sar parea ca demonii de azi sunt de alt soi , si cu o tinta precisa ” copiii” iar arma este sexualitatea ….cand satana va fi aruncat pe pamant „va fi vai de pamant si mare” si de cei cel locuiesc in acea vreme . Posibil ca Dumnezeu sa ingaduie sa vedem cu ochii nostri si sa ne trezim din letargie , sa cautam pe Domnul cu toata fiinta in rugaciune si traire.

 2. octavpelin
  oct. 06, 2016 @ 02:20:52

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Edi
  oct. 09, 2016 @ 16:12:26

  „Daca au acordul parintilor”. Sunt curios de reactia autoritatilor norvegiene afland ca parintii nu se supun vointei copilului. Sistemul va fi simplu, le vor implementa normalitate copiilor in gradinita obligandu-i oarecum sa se gandeasca mai bine ce sunt, iar la 6 ani cer schimbare. Parintii nu au drept sa decida dupa cum bine stim. Daca se impun copii vor fi luati…(doar un punct de vedere bazat pe una din afirmatiile de mai sus, exact nu stiu nimic dar se pare ca lucrurile se indreapta in directia aceasta)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: