PERVERSIUNEA NUMITĂ EDUCAȚIE SEXUALĂ…

perversiunea-numita%cc%86-educat%cc%a6ie-sexuala%cc%86

PERVERSIUNEA NUMITĂ EDUCAȚIE SEXUALĂ…
Puțină lume știe că în timp ce noi urmărim dezbaterile pentru prezidențialele din America, ori scandalul pro sau contra DNA de la noi, un grup de ong-uri cu o agenda clară și cu o perseverență de invidiat lucrează „pentru copiii noștri”. Mai întâi fac tot ce pot pentru a elimina „Religia” din școală. Ca protestant evanghelic, deși s-ar putea să-i dezamăgesc pe unii, nu sunt mare admirator al predării religiei în școală. Cel puțin nu sub forma în care se face acum. Dacă ar fi predate de oameni competenți niște lecții de istoria creștinismului, istoria gândirii creștine, etica și morala creștină sau istoria muzicii creștine, nu aș avea obiecții. Mă tem ca nu cumva injectarea cu religie să nu-i facă pe copii imuni la realitatea creștinismului sau chiar mici atei.

Mă sperie, însă, insistența acestor ong-sti de a elimina religia din școlile publice și de a o înlocui cu educația sexuală. Nu contează pentru ei că părinții cu o majoritate covârșitoare au decis pentru a-și înscrie copiii la orele de religie, inclusiv eu și nu contează nici că majoritatea părinților și dascălilor de la noi resping așa numita „educație sexuală”, susținătorii acestei aberații își continuă asaltul. Pe ce se bazează? Pe politicieni corupți care le vor promova inițiativele anormale, pe familii preocupate cu orice altceva decât sufletul scump al copiilor lor și pe liderii bisericilor ocupați cu „cele sfinte” în interiorul zidurilor bisericilor și absenți din lumea reală și extrem de periculoasă pentru viitorul copiilor noștri. Atașez fotografia unei pagini dintr-un manual de educație sexuală pregătit pentru elevii de clasa a IV a, adică pentru niște copii de 10 ani.

Dragi părinți, vă las să decideți singuri cât de educați vor fi copiii voștri în urma acestor lecții concepute de niște oameni care confundă perversiunile cu educația. Cât despre noi, preoți sau pastori, oameni chemați de Dumnezeu să fim vocea Lui în vremuri ca și acestea, mă gândesc că vom avea de dat niște răspunsuri despre tăcerea noastră vinovată. Ne vor întreba bisericile pe care le slujim, ne vor întreba generațiile care vin, dar mai ales ne va întreba Dumnezeu…de ce tăcem când nu e vremea pentru tăcere?

Samy Tuțac

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. martin
  oct. 06, 2016 @ 00:28:17

  Eu sunt ortodox, tin la credinta mea si as dori sa fie predate in scoli orele de religie, nu doar pentru a indemna pe oameni sa spuna „cred in Dumnezeu”, ci pentru a-i cunoaste spiritul si desigur fundamentul moral. Cu acest fundament putem sa fim vigilenti si sa nu ingaduim legi omenesti, care sa ne stirbeasca libertatea; sa fim liberi sa ne formam familii sa ducem generatiile mai departe.
  Imi doresc sa fie predate istoria si latina, pentru a sti cine suntem, ce trecut am avut si sa avem forta de a merge mai departe. Aceste trei valori ne definesc si ne determina viitorul.
  Insa cu sexualitate si „educatie multiculturala” ce am fi? Nimic; s-ar stinge lumina din noi. Am fi niste simpli roboti, fara trecut, fara viitor, fara valoare. Haideti deci sa luptam impreuna sa fim liberi pe propriul nostru pamant.

 2. octavpelin
  oct. 06, 2016 @ 02:21:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Asia
  oct. 07, 2016 @ 00:31:01

  Wow Doamne ai mila de copii noștri și ajută-ne sa fim mai atenți la viitorul lor și nu la politica din România sunt stimul asta aparține lui satan când ai sa vi tu Isus o sa faci dreptate pt popor dar ajută-ne pe noi sa fim o luni a în sistemul acesta intunecat

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: