Poziția prezentată de Coaliția pentru Familie azi, 5 octombrie 2016, la audierea care a avut loc în Comisia Juridică a Senatului pe marginea propunerii legislative privind PARTENERIATUL CIVIL

comisia-juridica%cc%86-a-senatului-coalitia-pentru-familie-foto

In consecinta, d-le presedinte, Coalitia pentru Familie va solicita respectuos, dar cu fermitate, sa propuneti plenului Senatului respingerea initiativei legislative privind parteneriatele civile.”

…pana in momentul in care nu vom avea certitudinea ca familia si casatoria – in unicul sau inteles valid, acela de uniune intre un barbat si o femeie – sunt ocrotite prin Constitutie, noi ne opunem cu fermitate legiferarii parteneriatului civil.

Citeste articolul in limba engleza – 

Poziția prezentată de Coaliția pentru Familie azi, 5 octombrie 2016, la audierea care a avut loc în Comisia Juridică a Senatului pe marginea propunerii legislative privind PARTENERIATUL CIVIL.

Coaliția solicită RESPINGEREA propunerii legislative, pentru motivele arătate. În special am subliniat necesitatea emiterii raportului și a înscrierii pe ordinea de zi a plenului Senatului, dat fiind că termenul pentru adoptare tacită se complinește pe 27 octombrie.

http://coalitiapentrufamilie.ro/…/pozitia-coalitiei-famili…/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: