Începe persecuția: Guvernul francez pregătește o măsură extrem de dură: site-urile care se opun avortului să intre sub incidența legii penale

France weeping

Cum a inceput totul? ASA: Guvernul francez, autorizat să blocheze site-uri de Internet după atentatele de la Paris

Laurence Rossignol (foto), Ministrul pentru Familie, Copii și Drepturile Femeii a declarat că guvernul pregătește un proiect care să plaseze sub incidența legii penale site-urile care le informează pe femei cu privire la riscurile avortului și alternativele pe care le au dispoziție.

Penalizările ar putea cuprinde închisoarea și amenzi de până la 30.000 de euro.

guvernul-francez-blocare-site-uri-de-internet

Noul delict se va numi „obstrucție digitală” și va urmări să elimine ceea ce Rossignol a numit „manipulare” și „informații părtinitoare” cu scopul de a convinge femeile să nu facă avort.

Franța are încă din 1993 legi care pedepsesc „manevrele morale și psihologice” menite să convingă femeile să nu avorteze, dar acestea au fost rareori puse în practică, deși prevăd închisoare și amenzi.

Aceasta pentru că felul în care este formulată legea lasă loc pentru penalizarea și criminalizarea abuzivă a oricărui gest. Un bun exemplu este octogenarul Xavier Dor, medic pediatru care a primit o amendă de 10.000 de euro pentru că i-a dăruit unei femei care se pregătea să intre într-o clinică de avort o pereche de botoșei pentru copii.

Stiri pentru viata via Cultura Vietii – http://stiripentruviata.ro/guvernul-francez-website-urile-care-se-opun-avortului-sa-intre-sub-incidenta-legii-penale/

Read this article in English –  Is France Preparing to Criminalize Pro-Life Websites?

Anunțuri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: