Răspunsuri Pentru Viață – Interviu Lazar Gog – Actualitatea internațională prin prisma profeției biblice

lazar-gog-interviu-realizat-de-iacob-berghianu-in-cadrul-conventiei-penticostale-2016

Răspunsuri Pentru Viață – Interviu Lazar Gog (1)

Pastor Iacob Berghianu interviu, dezbatere cu Pastorul Lazar Gog: Sigur, una dintre intrebarile care ni le punem: incotro lumea aceasta? Incotro situatia din Orientul apropiat? Incotro Europa? Ar parea ca istoria nu are nici un sens si totusi profetia biblica ne explica si ne arata in linii generale inspre ce se indreapta umanitatea. Pentru a dezbate doar in treacat sau intr-o survolare, cum imi place mie sa spun, acest subiect al actualitatii internationale prin prisma profetiei biblice, l-am avut invitat pe pastorul Gog Lazar si am dezbatut aceasta problematica a actualitatii internationale prin prisma profetiei biblice.

 

Răspunsuri Pentru Viață – Interviu Lazar Gog (2)

Pastorul Iacob Berghianu: [recomand] sa luati textele la care se face referire in aceasta discutie si sa le aprofundati si dvs. pentru ca istoria are sens. Istoria se aliniaza profetiei biblice si daca vrem sa ne intelegem incotro ne indreptam, sigur e bine sa ne aplecam asupra profetiei biblice. Cei care inca mai putem sa credem in suveranitatea lui Dumnezeu in istorie, in existenta Lui mai intai si in faptul ca Dumnezeu vrea sa ne transmita ceea ce este de asteptat pentru pamantul pe care traim. Exista evenimente care numai un om neancorat in realitate le vede ca fiind grave, chiar foarte grave in viitorul imediat, dar exista un poimaine care ride, exista o implinire a ceea ce spune Biblia de venirea Imparatiei lui Dumnezeu si noi asistam, de fapt, in lume, la durerile nasterii unei lumi noi. O lume, asa cum o vrea Dumnezeu si practic asa cum o vor toti oamenii de bine care Il cauta pe Dumnezeu si vor pacea lui Dumnezeu.

Este partea a doua in discutie cu pastorul Lazar Gog despre actualitatea internationala prin prisma profetiei biblice. Precizez ca partea aceasta de discutie a avut loc cu ocazia unui eveniment romanesc petrecut in Chicago, transmis in direct la Credo TV in primul weekend al lunii septembrie 2016 cand, inaintea sesiunilor de intalnire a romanilor penticostali si dupa, am avut astfel de interviuri. Este vorba de Conventia a 48-a a bisericilor penticostale romane din Statele Unite si Canada. Fie sa intelegem mersul lucrurilor asa cum ele sunt prezentate in Sfanta Scriptura si daca luam intro mana Biblia si intr-una ziarul, vedem ca la un moment dat se apropie unele de celelalte, respectiv, traseul evenimentelor internationale, mondiale, atat in Orientul apropiat, cat si in Europa, urmeaza profetia biblica si nu sunt scapate de sub control, asa cum cred unii.

Anunțuri

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: