Institutul Telogic Penticostal din Bucuresti a semnat Acordul de Colaborare dintre ITPB și Seminarul Teologic Penticostal din Cleveland

7  Octombrie 2016 – Momentul semnării Acordului de Colaborare dintre ITPB și Seminarul Teologic Penticostal din Cleveland de Pastor Dr. Michael Baker, președintele PTS, Cleveland, SUA si Pastor Ioan Brie, rector ITPB. (FOTO ITPB)

Pe data de 7 octombrie 2016, în cadrul manifestațiilor dedicate celebrării a 40 de ani de istorie a ITPB, a fost semnat un acord de colaborare între Institutul Teologic Penticostal din București și Pentecostal Theological Seminary din Cleveland, TN, SUA.

Prin acest acord, cele două instituții și-au luat angajamentul de a se sprijini reciproc în slujba pe care o fac – aceea de a oferi educație teologică acreditată și de a forma slujitori pentru Biserica lui Dumnezeu. Printre domeniile vizate de viitoarea colaborare instituțională se numără: sprijinirea studenților și a cadrelor didactice de la ITPB, în vederea efectuării unor stagii de cercetare la PTS (în măsura în care acest lucru este posibil); sprijinirea Bibliotecii ITPB prin donarea de volume de specialitate; organizarea de conferințe academice, în cadrul ITPB sau al PTS, urmate de publicarea lucrărilor prezentate cu aceste prilejuri în volume colective; găzduirea, de către ITPB, a unor studenți de la PTS, în vederea efectuării, de către aceștia, a unei stagiaturi misionare în bisericile locale din România (în măsura în care acest lucru este posibil).

Acordul de colaborare a fost semnat, din partea PTS, de către dr. Michael L. Baker (președintele PTS) și dr. David S. Han (decan), iar din partea ITPB – de către dr. Ioan Brie (rectorul ITPB) și dr. Romulus Ganea (decan). De asemenea, Acordul a fost semnat și de conducerea bisericească din România și SUA, reprezentată de către Președintele CCPR, pastorul Moise Ardelean și Supraveghetorul general asistent al Church of God, dr. David Ramirez. Îl rugăm pe Dumnezeu să binecuvânteze acest parteneriat, astfel încât el să contribuie la strângerea relațiilor dintre ITPB și PTS, la îmbunătăățirea calității învățământului teologic din România, precum și la echiparea viitorilor slujitori ai Bisericii Domnului.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: