La Brașov, doamna deputat Maria Grecea, susține demersul Coaliției pentru Familie. Așteptăm o concretizare în Parlamentul României!

FOTO Newsbv.ro

FOTO Newsbv.ro

Joi, 15 septembrie, am avut o întâlnire cu dl. Dan Florea, președintele Coaliției pentru Familie – filiala Brașov, ocazie cu care am discutat aspecte privind modificarea art. 48 din Constituția României, în sensul redefinirii noțiunii familiei.

Curtea Constituțională a României a avizat pozitiv inițiativa de modificare a Constituției și a constatat că acest demers îndeplinește toate condițiile impuse de legislația în vigoare.

Pe parcursul întrevederii, dl. Dan Florea mi-a prezentat argumentele inițiatorilor, arătând că inițiativa nu urmărește discriminarea unor persoane ci, în mod pozitiv și fundamental, ocrotirea celei mai importante instituții a societății – FAMILIA.

Această acțiune civică a primit sprijinul a 3 milioane de români cu drept de vot, mobilizarea fiind una fără precedent în România. În județul Brașov, pentru această inițiativă au semnat peste 40.000 de cetățeni, fapt ce m-a determinat să mă implic în promovarea acestui proiect.

Ca femeie, mamă și creștin-ortodox susțin acest demers, pe care îl voi prezenta colegilor din Partidul Național Liberal, în speranța că va fi susținut. Consider că instituția familiei trebuie să fie ocrotită cu orice preț, pentru a se asigura dezvoltarea sănătoasă a societății.

  • Maria Grecea,
  • deputat PNL

CITESTE mai MULT – http://newsbv.ro/2016/09/15/3-milioane-de-romani-vor-schimbarea-constitutiei/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: