Alături de Biserica Betel in rugăciune și post

Prayer dove Holy Spirit

Un Domn Triumfator e Isus

Domnul stă în fruntea oastei Lui,
Nimeni nu o poate birui,
Pretutindeni slava Lui se va vedea.
Tu să porţi al biruinţei steag,
Slava lui Isus a câştigat,
Nici o armă nu-i mai tare ca a Lui.

Refren
/ : Un Domn triumfător e Isus,
Noi Îl urmăm unde ne duce,
Vrăjmaşii nu se pot împotrivi. : /

Stăm în oastea biruinţei Lui,
Se descoperă Domnia Lui,
Să intrăm în ţara-n care ne-a promis.
Tu să porţi al biruinţei steag,
Slava lui Isus a câştigat,
Nici o armă nu-i mai tare ca a Lui.

Am primit la blogul nostru Agnus Dei, o cerere (din partea unor membri ai bisericii Betel), de apel la post si rugaciune pentru ca Dumnezeu sa rezolve situatia neplacuta prin care trece  Biserica, dupa ce pastorul Florin Ianovici a fost suspendat pe durata de sase luni din functia de pastor. Fratii si surorile, in special cei care au venit in sprijinul si apararea pastorului lor,  fratele Florin Ianovici, doresc ca Conducerea Cultului sa arate clar  fapta sau pacatul de care dansul a fost invinuit si sa o dea cunoscut. Ei mentin nevinovatia pastorului si doresc ca Dumnezeu sa faca lumina. Apelam asadar tuturor fratilor si surorilor care simt impreuna cu majoritatea membrilor din biserica Betel, sa vina cu post si rugaciune inaintea Domnului.

De asemenea suntem rugati sa aducem in rugaciunile noastre  si pe fratele pastor Florin Ianovici, impreuna cu familia sa, care trec prin aceste incercari grele. Dumnezeu nu-si va lasa pe ai Sai de rusine: ,,Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocara, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!(Matei 5:11).

FLorin Ianovici (Sirbu Cristian) 2

Apel la post si rugaciune din partea membrilor de la biserica Betel:

EDITORIAL DE WEEKEND

Ingerii de Lumina,se nasc prin focul incercarii!
-o poveste reala despre puterea de a accepta,tot ce vine din Mana Domnului,chiar nedreptatea,cu bucurie,si vremea rasplatirii.-
xxx
„Primim sute de mesaje de sustinere ,pentru fratele pastor Florin Ianovici,iar cei mai multi dintre dvs se intreaba,indreptatiti de altfel de ce atata nedreptate,de ce lupta aceasta acerba…..?
La intrebarile dvs,nu avem decat raspunsul Scripturii :””De aceea Isus,ca sa sfinteasca norodul prin insusi Sangele Sau ,a patimit dincolo de poarta.
Sa iesim dar afara din tabara,la El,si sa suferim ocara Lui”.Evrei 13:12-13
Si o multime de alte exemple biblice,unde Hristos,sau ucenicii,au fost vanduti si vorbiti de rau,si rastigniti de cei carora le facusera bine,toate astea pe nedrept.

[…] Tot ce va putem spune si suntem in asentimentul multora dintre dvs,este ca exemplul dat acum ,in aceste zile de incercare ,de catre fratele pastor Florin Ianovici,de pocainta si ascultare ,chiar si in nedreptate,fata de masurile luate,este de apreciat ,si dovedesc inca o data ,ca mesajele dumnealui sunt puse si in practica ,conform Scripturii ,Slava Domnului!

Avem inregistrarile de la mai multi frati slujitori,vase de lucru,chiar agreati de conducerea cultului,din Bucovina si Banat, in care Domnul intareste fagaduintele facute,ca in scurta vreme se va ridica cu judecata ,impotriva tuturor celor ce incearca uciderea fratilor prin vorbe inselatoare,si a lucrarii Lui implicit.
Dumnezeu nu ramane de minciuna!!

Rugaciunile si postul necurmat al credinciosilor,vor da pe fata ,lucrarea murdara a vrajmasului,in scurta vreme.

De aceea va indemnam ,sa asteptam in post si rugaciune,ca Domnul sa intervina cum a promis .

Fratele pastor Florin Ianovici nu va parasi biserica Betel,pe care o iubeste ,unde a slujit,si unde credinciosii de 20 de ani ii sunt alaturi, doar pentru ca cineva se viseaza in fierbinteala celui rau,pe scaunul pastorului.
Nu uitati,sutele de suflete smulse din intuneric si aduse la Domnul prin fratele pastor Florin Ianovici, au rascolit iadul furios,care s’a dezlantuit prin acesti oameni fara Dumnezeu,luindu’le mintile cu promisiunile maririi.
Dar nu suntem singuri!!!
Avem un Dumnezeu Atotputernic,si bazandu’ne pe Cuvantul Sau ,pe fagaduintele biblice si pe descoperirile facute,putem striga plini de nadejde:
„Ingerii de Lumina se nasc in focul suferintei!!
Slavit sa fie Domnul,pentru ca niciodata nu ne lasa!! Si El va lupta pana la capat pentru noi.”Amin!!
de Dany U. si Yka

12 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  oct. 09, 2016 @ 07:56:53

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. douavieti2015
  oct. 09, 2016 @ 08:26:07

  Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze, sora Rodi pentru ca ati postat aceasta cerere! Multumim!
  Intr-adevar, rugati-va si dvs. pentru noi, caci pastorul nostru este nevinovat.
  Conducerea cultului nu are ce dovezi sa aduca. Trist este ca nu exista teama de Dumnezeu, se lucreaza pe ascuns si cu mare nedreptate, si ma opresc aici.
  Noi nu vom spune nimic altceva decat ca asteptam izbavirea de la Domnul.
  Ne vrem pastorul inapoi, il iubim, avem nevoie de dansul si dansul de noi. Suntem la Betel o familie mare si frumoasa pe care cel rau o uraste cu inversunare. De aceea, cunoscand Scriptura, s-a gandit ca daca va bate pastorul, se vor risipi oile.
  Dar oile au facut un zid imprejurul pastorului nostru si al casei dansului, ne-am strans mai mult in jurul dansului, ni se deschid ochii sa vedem mai clar si realizam cata vrajmasie este intre noi si satan cu agentii lui umani. Domnul sa ne tina pe toti aceste 6 luni UNITI. Sa nu ne parasim increderea…
  De aceea – DUMNEZEU E CREDINCIOS – vom iesi cu totii din aceasta incercare mai puternici, mai sfinti, mai intelepti.
  Din pacate, sunt si voci care sustin contrariul, dar eu aleg SA CRED in promisiunile Domnului din Cartea Sfanta Bilbia. Lupta va fi din ce in ce mai grea.
  Numai prezenta dansului in adunare pe banca si ne e de-ajuns ca sa ne dea pacea, sa ne mangaie, sa ne umple de bucurie… Ni-l pot lua ca pastor, dar nu ni-l pot lua ca frate.
  Si da, intr-adevar, smerenia si acceptarea dansului, pacea si blandetea in toate aceste muuuulte nedreptati (si noi stim probabil 2-3%), acelasi zambet si disponibilitatea pentru absolut fiecare suflet, ne umplu sufletul de bucurie ca avem un astfel de pastor dovedit credincios in incercare, unul care ce predica, traieste nu doar la bine cand e usor, ci mai ales la greu, un exemplu cu adevarat demn de urmat.
  Domnul sa-l intareasca si sa-l binecuvinteze impreuna cu sora Mina si fetele.
  Si pe dvs., sora Rodi si casa dvs.

 3. tatianasiza
  oct. 09, 2016 @ 09:07:13

  Reblogged this on newlife and commented:
  Adevarat, noi crestinii luminam si aratam ca aural curat cand trecem prin focul suferintei. Domnul sa va ajute fr. Florin. Nu va cunosc personal Dar predicile dvs. Pe care le ascult des, viata dedicata pentru orfani si oamenii pierduti este o dovada ca aveti un suflet nobil si sfant!

 4. douavieti2015
  oct. 09, 2016 @ 10:32:14

  Da, sora Rodi, astept! Fiti binecuvantata!

  • rodi
   oct. 10, 2016 @ 00:41:22

   editorialele pentru acest blog sunt scrise de Avram, dar suntem in acelasi acord si nu pretindem sa fim oameni perfecti, dar nici pe departe nu credem ca suntem chemati sa daramam, ci sa cladim si sa raspandim Evanghelia. Pentru ca intr-o mica parte intelegem jertfa si sacrificiu facut de pastori, avem tot respectul pentru ei si niciodata nu ne grabim sa judecam lucrarea lor fara dovezi clare. Noi primim multe mesaje care contin acuzatii impotriva pastorilor sau liderilor din toate 3 confesiunile evanghelice si exista o cultura de atac impotriva slujitorilor lui Dumnezeu. Dar dupa catve schimbari de mesaje, vedem clar ca sunt nefondate acuzatiile. Asa ne-am invatat sa acrodam respect slujitorilor si sa nu ne grabim niciodata sa distrugem numele vreunuia pentru ca vom raspunde in fatat lui Dumnezeu.

   Cat despre fratele Florin Ianovici, (si majoritatea predicilor care le postam) avem o pretuire pentru lucrarea Sa si pentru familia fratelui. Predicile frateluui Ianovici ne-a ajutat sa ne apropiem de Dumnezeu si nu numai pe noi, ci pe multi altii care ne-au comunicat acest lucru. Dumnezeu ne-a vorbit prin Duhul Sau Cel Sfant la predicile fratelui Florin Ianovici. Si acum, cand e atacat si se lasa sa se creada cele mai urite lucruri despre dinsul, am pacatui sa nu facem minimul, sa ne rugam, sa postim si sa fim alaturi de el si familia sa. Ne doare inima pentru biserica Betel, biserica care am indragit-o si am urmarit-o de multi ani si nu credem ca merita aceasta mare lovitura. Dumnezeu sa aiba mila de toti si sa arate adevarul si dreptatea Sa.

 5. manolemeseriasu
  oct. 09, 2016 @ 14:10:28

  Suntem din Betel, îl stim bine pe fr. Florin e omul lui Dumnezeu. Susținem această cauză și așteptăm izbăvirea.

 6. douavieti2015
  oct. 10, 2016 @ 03:44:34

  Amin. Fiti binecuvantati!

 7. kristallherz
  oct. 10, 2016 @ 14:05:59

  Intrebarea mea este: cum putem stii adevărul? Ce s-a întâmplat de fapt? Cine spune adevărul si cine se înșeală? Cred ca avem nevoie de adevăr mai întâi de toate și nu cred ca e normal sa susținem pe cineva (ori să judecăm) aprioric. Dacă o bună parte din creștinii din biserica locală asta înseamnă ca dânșii cunosc adevărul și le a fost confirmat prin dovezi că persoana în cauză nu a greșit cu nimic. Dar intrebarea mea e următoarea: de unde știți acest lucru? De unde puteti foi siguri ca nu a gresit? Pentru ca as vrea sa stiu si eu. Nu sunt dovezi in niciun sens deocamdată. Asa ca nu putem trage o concluzie de genul: nedreptate! Pana nu se face lumină…
  Domnul sa se indure de noi toti!

 8. Timeldas
  oct. 19, 2016 @ 16:08:53

  Pentru kristallherz
  cu tot respectul cunvenit as vrea sa adaug cate ceva la ceeace ati scris mai sus.
  In primul rand as vrea sa citez un verset de la Isaia 5:20
  „Vai de cei ce numesc raul bine,si binele rau,care spun ca intunericul este Lumina si Lumina intuneric,care dau amaraciunea in loc de dulceata,si dulceata in loc de amaraciune.”
  Este vai de acestia!
  Un lucru esential care nu trebuie trecut cu vederea este ca atunci cand diavolul vede ca lucrarea lui Dumnezeu merge bine si suflete se intorc la Dumnezeu,atunci el incepe si dezlantuie atacuri,tocmai prin cei care sunt in adunare,si nu prin oricine,ci prin cei care ocupa pozitii inalte.
  Domnul Isus spunea despre ei intr-o imprejurare ca acum este ceasul lor si puterea intunericului.
  In cazul de fata fr.Florin daca este nevinovat cum poate sa-si arate nevinovatia?
  In mai multe comentarii am vazut acest aspect.Cum poate dovedi ca este nevinovat?Atat dumnealui cat si ceilalti care sunt de partea lui pot dovedi cu vorbe,dar cum poti dovedi cu fapte cand acestea nu au avut loc?
  Sau cum poti sa-ti scoti nevinovatia cand esti acuzat pe nedrept si de martori falsi?
  Aici,in acest caz sunt martori mincinosi,cei care judeca si dau verdicte deasemeni sunt oameni fara caracter.Deci atat cei ce judeca cat si martorii sunt aceeasi.
  Intreb iarasi:cum poti sa-ti arati nevinovatia?
  Cine sa faca lumina?
  Nu ai cum,doar Dumnezeu poate sa faca dreptate!(inca nu a venit timpul)
  Dar cum poate sa faca dreptate?
  Asadar daca Dumnezeu ii lasa sa faca ce vrea,ce ar mai putea sa faca fr.Florin in plus?
  Mare atentie,in ziua de azi cel mai necesar „dar” din cele enumerate in 1Cor.12 este acela al deosebirii duhurilor.Avand acesta nu poti fi inselat de nimeni,mai ales de cei din adunare!

 9. Mihai Simon
  oct. 23, 2016 @ 16:40:32

  Nu am obiceiul sa scriu comentarii ,dar de data aceasta o fac pentru ca cred i nevinovatia fratelui Florin Ianovici. Am observat deja cu citiva ani in urma ca sint persoane, cu titlu de pastor, care nu il agreaza pe fratele Florin Ianovici.
  Nu l-am intilnit niciodata pe fratele Florin Ianovici si nici nu am comunicat vreodata cu dinsul, dar i-am ascultat mesajul evanghelic si sint convins ca fratele face parte din cei care sint cu totul ai Domnului Isus Hristos. A fi al Domnului Isus inseamna a fi dusmanul diavolului.
  Tara noastra are nevoie de oameni care sa fie devotati pentru evanghelie ca si fratele Florin Ianovici.
  Ma atasez celor ce se roaga pentru fratele Florin Ianovici.
  Acuzatia adusa fratelui Florin Ianovici e lipsita de logica, total absurda…
  Diavolul e absurd.
  Sint convins ca fratele Florin Ianovici se increde in Domnul si intelege cursa celui rau. Domnul sa-l intareasca atit pe el cit si familia lui in timpul luptei impotriva puterilor intunericului.

  • Avram
   oct. 23, 2016 @ 21:42:26

   Mihai Simion
   Suntem de asentimentul dumneatale.Fratele pastor Florin Ianovici nu a facut ceva asa de grav ca a fost nevoie sa i se ia dreptul de a predica Cuvantul lui Dumnezeu. In special in aceste vremuri tulburi cand oamenii au nevoie cel mai mult sa auda Cuvantul. Domnul sa te binecuvanteze.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: