ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA – ANUNT IMPORTANT – MARSURI PENTRU FAMILIE SI CASATORIE PE 26 OCTOMBRIE

Protest pentru Florin Barbu si familii engleze in Londra Sambata 25 iunie 2016 1

Protest  in Londra Sambata 25 iunie 2016

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

                                                                                                  9 octombrie 2016
 
ANUNT IMPORTANT – MARSURI PENTRU FAMILIE SI CASATORIE PE 26 OCTOMBRIE

Pe 27 octombrie urmeaza sa fie pronuntata decizia Curtii Constitutionale privind recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate. Miscarea profamilie din Romania se opune unei posibile recunoasteri a ceea ca legea Romaniei deja interzice explicit, si a ceea ce 3 milioane de cetateni cu drept de vot deja au afirmat prin semnaturi.

Pentru a transmite un mesaj cetatenesc clar si puternic Curtii Constitutionale si clasei politice din Romania ca cetatenii Romaniei, indiferent de apartenenta etnica, religioasa ori politica, nu vor legalizarea nici recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate, cetatenii tarii organizeaza marsuri si demonstratii in acest scop programate sa aibe loc Joi, 26 octombrie. La Bucuresti se intentioneaza formarea unui lant uman in jurul Parlamentului, iar in alte orase marsuri, demonstratii, prezentari, discursuri. Ee nevoie, deci, de participarea unui numar mare de oameni.
In acest scop, va rugam sa va pregatiti si sa iesiti la demonstratii. Cu mic cu mare. Singuri ori cu intreaga familie, parohie, biserica, tineri ori varstnicii. A venit ceasul pentru cetatenii tarii sa devina stapini in tara lor privind valorile si familia si sa si le afirme. Sa ni se auda vocea, tare si clar, ca valorile noastre traditionale nu sunt negociabile si ca respingem presiunile suprastatale ori amestecurile externe in privinta casatoriei si familiei in tara noastra. Nu ingaduim confiscarea institutiei casatoriei si a familiei de catre stat ori tribunale.
Detalii privind localitatile si orele la care se vor tine mitingurile si demonstratiile vi le vom da curind. Intre timp va rugam sa cititi cu atentie buletinele noastre de marti si joi in care va vom da detaliile necesare.
Va rugam transmiteti mesajul de azi la toti ai vostri cu rugamintea de a se implica.
Nadajduim sa revenim curind.
 
VRETI SA FITI INFORMATI?
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.
Alianta Familiilor din Romania

5 comentarii (+add yours?)

 1. Stefania
  oct. 09, 2016 @ 01:18:49

  Reblogged this on trecând prin anotimpuri and commented:
  Să nu stăm pe gânduri, trebuie să acționăm. Nepăsarea noastră lasă loc blestemului minților rătăcite!

 2. octavpelin
  oct. 09, 2016 @ 02:43:23

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. dininimapentrutine
  oct. 09, 2016 @ 06:32:44

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

 4. Daniel Dulugea
  oct. 09, 2016 @ 12:55:47

  Așa lucrează Dumnezeu! Dacă vrei să fi și tu împreună lucrător cu Dumnezeu –fă ceva. Dacă arăți acest anunț la o persoană, e ceva! După cum dintr-un singur om (aproape mort ”100 de ani” Avraam) sa născut o națiune, tot așa, printr-un singur om neânsemnat poate ”să audă” o natiune, care apoi se va ridica împreună cu Dumnezeu și va apăra adevărul.

 5. Trackback: Semnele bune încep să apară… – anunț legat de suspendarea mitingului din 26 octombrie | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: