Scurtă este vremea în care ne mai putem pocăi

new-world-order-government-foto-themillenniumreport-com

Prorocire 2016 : Semnal de alarmă: Scurtă este vremea în care ne mai putem pocăi (Sora Dana Berendi)

De o buna bucata de vreme, in dosul usilor inchise, cei ce pretind ca tin in mainile lor soarta omenirii au pregatit un cot de legi, legi omenesti puse la cale de minti diabolice. Le-au pregatit si de multa vreme au luptat sa le croiasca cale pentru a le pune in aplicare. 

aceasta vreme de pregatire se apropie de final, se apropie de incheiere… Cei ce isi vor viata sa intre grabnic in odaita ca acolo se face pregatirea.

Cand aceste legi, decretate una dupa cealalta la scurt interval de timp, vor face alegerea in popor si multi vor ajunge sa-si iscaleasca sentinta lepadarii… spunandu-si ca pentru vremea de restriste se retrag si apoi vor intra din nou in numaratoarea celor alesi. Dar cei iesiti odata, iesiti vor ramane pentru totdeauna. 

va incepe ceasul intunericului si numai cei ce intr-o vreme ca aceasta stiu pretui odaita vor fi numarati printre cei ce raman in capul oaselor din pricina pregatirii ce se face in aceasta scurta vreme de pregatire. Ferice de voi daca veti pretui aceasta vreme pentru ca echiparea si 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: