Strasbourg – Cazul Familei Bodnariu a fost instrumental în a înțelege deficiențele de sistem a protecției copilului din Norvegia

ben-oni-ardeleanvaleriu-ghiletchi

Raportorul pentru Norvegia – Valeriu Ghiletchi, ales cu majoritate de voturi în Comisia Socială a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Cazul Familei Bodnariu a fost instrumental în a înțelege deficiențele de sistem a protecției copilului din Norvegia.

Ben Oni Ardelean

Valeriu Ghilețchi: primul discurs a fost cu privire la practica separării copiilor de familiile lor, cazul Bodnariu, acesta e cu privire la libertatea religioasă...

Valeriu Ghilețchi: primul discurs a fost cu privire la practica separării copiilor de familiile lor, cazul Bodnariu, acesta e cu privire la libertatea religioasă…

O nouă victorie la APCE. Am fost numit în calitate de raportor pentru moțiunea privind cazul familiei Bodnariu. Am câștigat cu 15 la 10 voturi în fața unei candidate din partea grupului Socialist din Marea Britanie. Este o victorie importantă pentru protecția familiilor si dreptul copiilor de a fi împreună cu părinții lor.

Valeriu Ghilețchi

3 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  oct. 11, 2016 @ 23:22:11

  Este bine ca lucrurile se misca speram si cu rezultate pozitive .O intrebare care este primul gand care i-ti vine in minte cand auzi cate o stire ca continua o mare batalie pe ultimele redute,(si nu mici si putine ) ale raului..? Avem si noi ceva de facut ? Un ex de meditat ,caci urmeaza sa se hotarasca soarta multor copii captivi si parinti disperati a caror lacrimi au ajuns la Tatal din ceruri…,,9. Atunci Moise a zis lui Iosua: „Alege niste barbati si iesi de lupta impotriva lui Amalec. Iar eu voi sta maine pe varful dealului cu toiagul lui Dumnezeu in mana.”
  10. Iosua a facut ce-i spusese Moise si a iesit sa lupte impotriva lui Amalec. Iar Moise, Aaron si Hur s-au suit pe varful dealului.
  11. Cand isi ridica Moise mana, era mai tare Israel; si cand isi lasa mana in jos, era mai tare Amalec.
  12. Mainile lui Moise fiind trudite, ei au luat o piatra, au pus-o sub el, si el a sezut pe ea. Aaron si Hur ii sprijineau mainile, unul deoparte, iar altul de alta; si mainile lui au ramas intinse pana la asfintitul soarelui.”Ce ar putea sa insemne pentru noi mainele ridicate a lui Moise spre cer ,de care depindea rezultatul ? Spune-i Da lui Isus !

 2. octavpelin
  oct. 12, 2016 @ 01:56:46

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  oct. 12, 2016 @ 03:09:44

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: