Fostul jucator de football Tim Tebow s-a rugat pentru un spectator in criza….

abc-newss-kari-van-horn-tweet-on-tebow-miracle

TRADUCERE AGNUS DEI – SURSA – http://www.msn.com/en-us/sports/mlb/tim-tebow-helps-save-fan-having-seizure-in-miracle/ar-BBxjegl?li=BBmkt5R

Fostul jucator de football American Tim Teebow, a inceput din toamna aceasta o noua cariera, dupa ce a fost recrutat de organizatia  de baseball, New York Mets. El joaca pe pozitia de outfielder si in primul meci a reusit un home run. Deocamdata joaca intr-o liga inferioara, dar este pregatit pentru a juca in Liga Majora a basebalului American. In perioada cand juca football, la echipa Denver Colorado, de fiecare data dupa ce inscria, Tim se punea pe genunchi in vazul intregului stadion si  era filmat de camerele de televiziune in timp ce se se ruga si-i multumea lui Dumnezeu. A devenit foarte popular pentru aceasta, si spectatorii il indrageau.

Tim Tebow este un crestin foarte credincios si nu-i este rusine sau frica sa-si arate credinta sa in Dumnezeu orisiunde at fi. Cand mama lui era insarcinata cu Tim, ea s-a imbolnavit si a cazut in coma. Dupa ce si-a revenit doctorii i-au spus ca trebuie sa avorteze pentru ca  sarcina ii pune viata in pericol. Mama lui Tim, Pam Tebow, fiind si ea si sotul ei oameni credinciosi nu au aceptat si s-au rugat lui Dumnezeu sa intervina. Si Dumnezeu a lucrat, Tim s-a nascut sanatos si mama lui nu a avut nici o complicatie.

tim-tebow-foto-political-insiderTim este un om al rugaciunii si se roaga lui Dumnezeu atat pentru el cat si pentru cei in nevoie. S-a raportat in mass-media in mai multe randuri cum Dumnezeu a raspuns rugaciunilor lui si cei pentru care s-a ridicat au primit vindecare pe loc. Oamenii care au fost martori vindecarilor au spus ca acestea sunt cu adevarat minuni. O astfel de minune s-a intamplat din nou cand un spectator a avut o convulsie puternica, cazand la pamant si era aproape de moarte. Tim Tebow s-a dus si si-a pus mainile peste spectator si s-a rugat pentru el, si spectatorul si-a revenit. Martorii oculari au spus ca aceasta a fost o adevarata minune a lui Dumneeu. Mai jos, un articol aparut in publicatia msn:

Tim Tebow a ajutat să salveze un spectator, care a avut o convulsie după un meci de baseball din Arizona Fall League, ce s-a disputat marti, in conformitate cu mai mulți observatori.

Atat spectatorii cat și membri prezenti de la  mass-media, spun ca Tebow a semnat autografe după joc, când un spectator a avut o convulsie. ABC 15 Kari Van Horn de la ABC15, spune ca Tebow s-a dus la acel spectator,  a pus mâinile pe el, a spus o rugăciune, dupa care spectatorul  a fost capabil să respire.

ENGLISH

Tim Tebow helped to save a fan who had an apparent seizure after an Arizona Fall League game on Tuesday, according to multiple observers.

Both fans and media members in attendance say Tebow was signing autographs after the game when a fan appeared to have a seizure. ABC 15’s Kari Van Horn says Tebow then put his hands on the fan, said a prayer and the fan was able to breathe.

Tim Tebow comforts a fan who had a seizure in the stands after the ex-quarterback’s… http://es.pn/2dZEhEN 

Tim Tebow an amazing individual. Tends to a man who had a seizure

Van Horn called it a „miracle.”

Heading back to the station but I have video of it all. I just witnessed a MIRACLE.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: