Statul Islamic a decapitat si a crucificat 12 MISIONARI CRESTINI indigeni, 9 BARBATI, doua FEMEI si un BAIAT de 12 ani dupa ce i-a brutalizat

foto-religious-freedom-coalition-isis-a-decapitat-si-a-crucificat-11-misionari

8 M-am uitat* şi iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce sta pe el se numea Moartea şi împreună cu el venea după el Locuinţa morţilor. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului ca să** ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă şi† cu fiarele pământului.
9 Când a rupt Mielul pecetea a cincea, am văzut sub altar* sufletele** celor ce fuseseră înjunghiaţi din pricina† Cuvântului lui Dumnezeu şi din pricina mărturisirii†† pe care o ţinuseră.
10 Ei strigau cu glas tare şi ziceau: „Până* când, Stăpâne, Tu, care** eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti sㆠjudeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?”
11 Fiecăruia din ei i s-a dat o haină* albă şi i s-a spus să** se mai odihnească puţină vreme, până se va împlini numărul tovarăşilor lor de slujbă şi al fraţilor lor, care aveau să fie omorâţi ca şi ei.

Apocalipsa 6

TRADUCERE AGNUS DEI – SURSA Christian Post

Atunci când cele opt victime au fost forțate să stea în genunchi pentru decapitarea lor, toți cei opt s-au rugat cu voce tare.

Doua dintre cei 11 misionari erau femei care erau în vârstă de 29 și 33 de ani. Înainte ca femeile sa fie decapitate, au fost violate în public și bătute de militanți. De-a lungul abuzului lor, femeile s-au rugat în mod continuu. Una dintre femei se uita în sus și părea  aproape să zâmbească, rostind numele,” Isus! „

Militanții statului islamic în Siria au torturat și au ucis un băiat în vârstă de 12 ani, împreună cu 11 misionari creștini indigeni, după ce au refuzat să-și părăsească țara sau să renunțe la Hristos.

Conform  misiunii de ajutor din Virginia ‘Christian Aid’, un grup care a fost în contact cu directorul misionarilor uciși, toate cele 12  victime au fost capturate în 7 august într-un sat de la marginea orasului Aleppo.

Trei săptămâni mai târziu,  militanții Statului Islamic au pus la îndoială  faptul că ei s-au convertit de la Islam când au devenit creștini, o infracțiune care se pedepsește cu moartea în conformitate cu codul legal al statului islamic. Cei 12 captivi creștini au fost sinceri și au recunoscut că ei erau musulmani odată.

Jihadistii  solicitau ca cei 12 captivi să se reconvertească la islam, dar creștinii au afirmat că nu vor renunța la dragostea lor pentru Hristos.

La data de 28 august militanții i-au împărțiți pe cei 12 captivi în două grupuri. Un grup de patru, care a inclus liderul in varsta de 41 de ani, echipa, fiul său, în vârstă de 12 ani și alți doi muncitori ai ministerului, au fost duși la un sat pentru interogatoriu. În aceeași zi, ceilalti opt captivi au fost chestionați într-un alt sat.

În alt sat, militanții au început să interogheze lucrătorii misiunii si pe fiul și liderul echipei – care a contribuit la plantarea a nouă biserici de casă în zonă.

După ce creștinii au refuzat să renunțe la Hristos si ei au explicat militanților SI caci Dumnezeu doreste ca ei să rămână în zonă pentru a împărtăși Evanghelia, cei patru au fost torturați și crucificat în fața unei mulțimi. Liderul misiunii a explicat, de asemenea, că cele patru victime au fost lăsate să moară alături de pancarde pe care i-a identificat ca fiind „infideli”.

„Toți au fost grav brutalizați și apoi răstignit”, a spus liderul misiunii, care a antrenat toți lucrătorii pentru misiunea de evanghelizare. „Ei au fost lăsati pe crucile lor timp de două zile. Nimanui nu i-a fost permis sa-i dea jos.”

Dar, înainte  ca cei patru creștini sa fie răstigniți, militanții au taiat vârfurile degetelor ale băiatului și au forțat pe tatăl său să privească.

„In fata liderului echipei și rudele din mulțime, extremiștii islamici au taiat vârfurile degetelor băiatului și l-au bătut sever, spunând tatălui său ca s-ar opri tortura numai dacă el, tatăl, s-ar converti inapoi la Islam.” „Când liderul echipei a refuzat, rudele au spus, militanții ISIS, de asemenea, l-au torturat și pe el și pe ceilalți doi muncitori ai misiunii si  i-au bătut. Cei trei bărbați și băiatul, apoi si-au întâlnit moartea lor prin răstignire.”

Cei  alți opt misionari care au fost chestionați într-un alt sat si au fost decapitați după ce au refuzat să se convertească la Islam. Doua dintre cei 11 misionari erau femei care erau în vârstă de 29 și 33 de ani. Înainte ca femeile sa fie decapitate, au fost violate în public și bătute de militanți. De-a lungul abuzului lor, femeile s-au rugat în mod continuu.

Atunci când cele opt victime au fost forțate să stea în genunchi pentru decapitarea lor, toți cei opt s-au rugat cu voce tare.

„Sătenii au spus unii se rugau în numele lui Isus, alții au spus ca unii se rugau Rugăciunea Domnului Isus, iar alții au spus ca unii dintre ei a ridicat capul să-si predea duhul lor lui Isus”, a explicat directorul ministerului. „Una dintre femei se uita în sus și părea  aproape să zâmbească rostind numele,” Isus! ”

Dupa ce cei opt au fost decapitați, corpurile lor fără cap au fost agățate pe cruci.

„Ei au continuat să se roage cu voce tare și il vesteau pe Isus pana la ultima suflare”, a spus directorul. „Ei au făcut acest lucru în fața sătenilor ca o mărturie pentru alții.”

Astfel, după cum continuă să câștige controlul asupra mai multor zone din Siria, foști musulmani sunt în pericol de a fi uciși și agresați de către grupul terorist pentru încălcarea legii apostaziei Califatului. Dar, potrivit directorului ministerului, astfel amenințarea persecuției nu este oprirea musulmanilor din întorcându-se spre Isus.

„Ceea ce se întâmplă este tot mai mulți oameni sunt mântuiți”, a spus el. „Lucrarea este în creștere. În trecut, ne rugam pentru ca o singură persoană  musulmana sa vina la Domnul. În acest moment, atâtia musulmani vin la Domnul că abia ne putem descurca slujindu-le.”

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  oct. 12, 2016 @ 02:02:05

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Ghita Lavric
  oct. 12, 2016 @ 06:23:41

  Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. (Gal.2:20)…..Pentru multi crestini aceste versete nu sunt doar o figura de stil ci sunt o realitate tragica dar cu un viitor glorios…Sangele martirilor a fost samanta crestinilor…,oare care-i pretul nostru ? Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului. (Apoc.3:10)

 3. Mike Olari
  oct. 12, 2016 @ 09:09:50

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 4. Trackback: Statul Islamic a decapitat si a crucificat 12 MISIONARI CRESTINI – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: