ATENȚIE la Norvegia…. acordă României 502 milioane de euro…….

Photo credit barnevern.org

Photo credit barnevern.org

Romania va beneficia de fonduri nerambursabile in valoare de 502 milioane de euro, prin intermediului granturilor SEE (Spatiul Economic European) si Norvegiene din exercitiul financiar 2014 – 2012.

Potrivit noilor acorduri semnate intre cele doua tari, din suma alocata votr fi finantate domenii precum dezvoltarea locala si combaterea saraciei, imbunatatirea situatiei romilor, sanatate publica, inovare, mediu de afaceri si IMM-uri, sectorul ONG, cercetare si educatie, eficienta energetica, energie regenerabila si mediu, patrimoniu si schimb cultural, justitie, servicii corectionale si afaceri interne.
“Romania este prima tara care semneaza Memorandumurile de Intelegere pentru perioada de alocare 2014 – 2021 al acestor granturi.
Citeste mai mult – http://incont.stirileprotv.ro/credite-si-economii/norvegia
Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

 1. el
  Oct 14, 2016 @ 03:58:08

  Cine a semnat!?
  Ponta? Care era destinatia adevarata a sumei?

 2. mike
  Oct 14, 2016 @ 19:48:00

  @ el–Sa surpe temelia cetatii numita -Romania -Tradatorii trebue sa fie ridicati si la stuf sau sdup cu ei – Atentie Guvernul Romaniei !!!! ce faceti –dormiti?? Nu sunteti in stare sa rezolvati problemele tarii ,trebuie sa vina alti sa o faca?? Chiar ,am ajuns marionetele descreieratilor si anormalilor??– sa-si rezolve la ei in primul rind anomaliile –apoi ––-

 3. octavpelin
  Oct 15, 2016 @ 02:01:35

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: