FLUX 24 – VIDEO SFÂȘIETOR/ Drama de la Buzău a unei românce fugite cu patru copiii din iadul de la Alep

Buzau, refugiati romani din Siria in comuna cochirleanca

Olimpia Stanciu s-a căsătorit acum 11 ani cu Abbas, cetăţean sirian. Au trăit la început într-o localitate de lângă oraşul Lomes, unde au venit pe lume şi cei patru copii ai lor. Războiul le-a dat însă viaţa peste cap.

În prima zi când războiul a ajuns în comuna unde locuiam ,casa noastră a fost distrusă de două bombe trase de un tanc.Au crezut că sunt rebeli în zonă şi au tras unde au nimerit.

În urmă cu doi ani, Olimpia soțul şi cei doi copii s-au refugiat în orașul Alep,  o zonă bine dezvoltată până să înceapă războiul Aici familia greu încercată a văzut de ce sunt în stare teroriștii ISIS, dar şi trupele guvernamentale.

“Aici am.vazut iadul de pe pământ cu sute de oameni decapitați şi aruncați pe străzi.Nenorocirile ăsta le-au văzut şi copiii mei care au rămas marcați pe viață. Chiar și acum când suntem în siguranță cei mici se sperie când aud avioane de la aeroportul militar de la Boboc şi se bagă sub masă.Am trăit un calvar acolo” mai spune femeia pentru presa din Buzău.

Ne-a făcut viaţa un calvar şi trebuia să plecăm, pentru că am văzut nenorociri care nu se pot închipui. Sute de oameni…ne-a tăiat capetele pe pământ. Copiii mei sunt foarte afectaţi şi le e frică de zgomote…

Citeste mai mult – http://www.flux24.ro/

Buzau, refugiati romani din Siria in comuna cochirleanca

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: