Se impanzeste internetul cu minciuni despre un pastor neoprotestant cu numele de Gheorghe Angheluta

pastorul-angheluta-gheorghe-nu-este-cel-audiat-de-politie-ci-o-alta-persoana

Vuiesc ziarele cu o stire mincinoasa. Dupa ce politia a anchetat un barbat cu numele de Constantin Angheluta, mass media l-a identificat ca fiind pastorul  Gheroghe Angheluta. Adevarul, potrivit TV ARAD:

Pastorul Gheorghe Angheluță și soția acestuia se declară revoltați de faptul că pensionarul a fost etichetat, pe nedrept, ca fiind răpitor de copii. Numele pastorului a fost folosit în mass-media ca fiind suspectul in cazul hărțuirii celor două eleve de la Școala Generală nr. 4. Politistii au audiat o alta persoana, cu același nume(Constantin Angheluță), care nu recunoaște ca ar fi intentionat sa răpească elevele. Suspectul afirma ca s-a oferit sa ducă elevele acasă pt ca le-a văzut singure și afara ploua. Părinții fetelor sunt insa sau alta părere. La fel și cei care au discutat cu elevele. Mai multe azi, la stiri.

9 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita Lavric
  oct. 13, 2016 @ 11:08:40

  Poate ma ajuta cineva sa inteleg cea mai ciudata fericire din Biblie,,11. Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra”Matei c 5 M-am tot gandit oare ce fericire poate sa iasa in viata acestui slujitor in varsta cand la anii acestia,sa vuiasca stirile despre acuzatiile care parca ar veni sa-l ,,rasplateasca”.dupa anii de osteneala….De precizat ca fagaduinta acestei fericiri apartine nu oricui, ci chear Marelui Invatator ISUS… .Am incercat cateva raspunsuri…Prima este ca a devenit o persoana publica,ii celebru.si cine stie ce mai are de lucrat…noi uneori multi din noi dorim ca Domnul sa lucreze prin noi,deci tot un fel de celebritate…,poate sa-i spuna cineva D-lui cum sa-l inalte pe un om?..defapt vrajmasul innegreste pe copii D-lui iar EL transforma toate acestea in binecuvantari ,iar aceste postari de a arata adevarul,cat si distribuirea ta,mesajul tau fac parte din planul divin ca lumina sa straluceasca si toate mediile de stiri sa ramana rusinati de superficialitatea lor…Alt aspect poate cand oamenii ne vor batjocorii pe toti vor descoperi ca mai existam..,vecinii,rudele noastre ..vor vedea si Agnus Dei si postarea ta ,ve-i avea posibilitatea sa iesi din amorteala si nepasarea ta si ve-i putea sa mai dialoghezi un pic despre cele vesnice,ca am ca-m inceput sa uitam ca trebuie sa fim si misionari iubindu-i pe oameni cum si altii au facut-o pentru noi.Mai un aspect si va las pe voi sa continuati..De cate ori langa noi si in adunare sunt surori si frati care sunt raniti de micro canale media ca tine si ca mine care am preluat stiri negative neverificate si cu pasiune le-am raspandit si acum ne revoltam pe media lumeasca…Hai sa ne uitam in stanga si in dreapta sa ne mai cerem iertare,iar daca ai gustat amaraciunea de a fi acuzat pe nedrept si inca te doare este timpul sa vezi binecuvantarea iertarii,si la randul tau sa fii o mangaiere pentru altii ..Dl ISUS ne da raspunsul care intr-o zi te va face sa porti printre ingeri cu bucurie coroana rasplatirii.,, 12. Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi.”Matei c5

 2. Rox
  oct. 13, 2016 @ 15:06:50

  Domnule Ghiță, fratele aici în cauza nu este „ocarat și prigonit” din pricina lui Hristos! Nu are nici o legătură.

  • rodi
   oct. 13, 2016 @ 15:25:14

   intr-unn fel, da, e ocarat, pentru ca s-au grabit sa-i puna poza si sa fie articolul preluat de toate ziarele romanesti pentru ca au vrut sa fie un pastor neoprotestant care sa-l arate cu degetul si cand colo, era vorba de un alt om, de un Constantin, nu de un Gheorghe, cum il cheama pe acest pastor. Daca nu era elementul acesta de ‘neoprotestant’, credeti ca ar fi scris ceva toate ziarele, chiar si alea nationale??? Nu cred.

 3. UCENICIIFBI
  oct. 14, 2016 @ 07:28:39

  ROX are dreptate! E diferenta mare……
  Apoi poate sa il reclame….aici nu e A SUFERIT PENTRU CRISTOS…e o greseala proasta omeneasca!

  • rodi
   oct. 15, 2016 @ 00:24:17

   e mai mult decat o greseala proasta, e o actiune malitioasa impotriva unui pastor de 87 de ani care nu are cum sa se apere. La cine sa-i reclame. Omul e bolnav si pe deasupra, ii bate media la usa sa-l hartuiasca pentru acuzatii grave, DAR TOTAL NEADEVARATE in cazul lui. Si dupa aproape 4 zile, tot nu corecteaza, sa ia jos poza si numele gresit. E o mare rusine pentru presa Romana, chiar si Mediafax?? Ce incredere sa mai avem in presa?

 4. victor802006
  oct. 14, 2016 @ 13:07:20

  Dar Constantin acela era măcar predicator la neoprotestanți? Spune poezii în biserică? Frecventa o biserică de genul?

  • rodi
   oct. 15, 2016 @ 00:20:04

   nu stim, cineva din Arad a scris la o postare pe Facebook ca in mod sigur nu e pastor, ci departe de asa ceva Constantin ANgheluta, care sa nu fie confundat cu Gheorghe ANgheluta.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: