Viorel Iuga: Nu ne este permis!

Photo Agnus Dei

Photo Agnus Dei

Nu ne este permis!
Când răsfoieşti filele istoriei, ajungi la împrejurări şi evenimente pe care crezi că nu le vei vedea sau nu le vei parcurge niciodată. La fel este şi în cazul slujitorilor lui Dumnezeu. Citim despre slujitori din generaţiile precedente, îi admirăm, ne bucurăm de credindioşia lor, dar credem că nu vom ajunge ca ei. Nu m-am gândit niciodată că voi fi în situaţia lui Ioan Botezătorul, dar iată că am ajuns. Recent, Duhul Sfânt al lui Dumnezeu mi-a spus foarte clar:
Nu-ţi este îngăduit!

Ca slujitor al Meu, nu îţi este permis să taci, să te faci că nu vezi, să presupui că nu ar fi periculos. Nu îţi este îngăduit să spui că oamenii ştiu, dar nu vor. Nu îţi este permis să îţi fie teamă, să diluezi adevărul sau să ascunzi adevărul. Nu îţi este permis să rămâi ascuns sau să laşi lucrurile în seama altora.

Când am primit mesajul acesta, am înţeles ce trebuie să fac şi cum trebuie să procedez. Conştient că nu îmi este permis să fiu nepoliticos, să jignesc, am să mă adresez câtorva categori de oameni.

Slujitorilor Cuvântului! Stimaţi slujitori ai amvoanelor şi altarelor este timpul să ne amintim că NU ne este permis. Nu ne este permis să stricăm, să alterăm Cuvântul. Nu ne este permis să schimbăm ceva din Scripturi pe niciun motiv. Nu ne este permis să Nu Cunoaştem Cuvântul. Trebuie să îl cunoaştem. Nu ne este permis să tăcem sau să spunem adevărul parţial. Dumnezeu, da bunul nostru Dumnezeu, ne-a dăruit o chemare şi o slujbă nobilă. În timp ce fraţii noştri merg să sape şanţuri, să defişeze spini, să îşi rişte viaţa pe ogoare, schele şi şantiere, în timp ce unii muncesc greu, ca roboţii în fabrici sau în alte locuri, nouă Domnul ne-a dat slujba predicării Cuvântului. Este o slujbă frumoasă şi care face numai bine. Este o slujbă plătită dublu: şi aici şi în veşnicie. Este o slujbă aducătoare de viaţă. Să o preţuim, dar să înţelegem că există cerinţe clare şi categorice. Nu ne este îngăduit să nu ne-o facem bine. Indiferent de circumstanţe, de audienţă, de timp, de majoritate şi dorinţa ei, nouă ne este permis şi poruncit să trăim în adevăr, să mărturisim adevărul şi să plătim pentru adevăr. Dacă suntem ispitiţi să nu ne implicăm să ne amintim unii altora că nu ne este permis.

În aceste zile cruciale, NU ne este permis să tăcem: NU ne este premis să NU spunem ADEVĂRUL despre FAMILIE!

Spuneţi tuturor cu toată convingerea, fermitatea şi claritatea că familia a fost creată de Dumnezeu între un bărbat şi o femeie. Reafirmaţi cu tărie că doar aşa, familia este iubită şi binecuvântată de Dumnezeu!

Viorel Iuga

SURSA – http://revistacrestinulazi.ro/2016/10/nu-ne-este-permis/

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  Oct 15, 2016 @ 01:43:11

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

  Răspunde

 2. Cusursuz Vladimir
  Oct 18, 2016 @ 04:01:20

  Este adevărat că Dumnezeu este în control, însă ne vrea implicați mai mult în societate…

  Răspunde

 3. Trackback: Viorel Iuga: Oare nu aţi citit? | agnus dei - english + romanian blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Zilele trec…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala World Time Click on map for timezone

%d blogeri au apreciat asta: