Comunicatul Alianței Evanghelice din România

comunicatul-aliantei-evanghelice-14-10

Alianța Evanghelică din România a luat act şi mulţumeşte bunului Dumnezeu de faptul că în Senatul României, Comisia Juridică a respins proiectul de Lege privind parteneriatul civil.

În același timp,  conștienți de faptul că decizia finală aparține Camerei Deputaților, vă invităm insistent să continuăm să ne rugăm ca acest proiect de Lege să fie respins.

Războiul pe care mai multe ONG-uri l-au declanșat în vederea legiferării în România a parteneriatului civil și a căsătoriei între parteneri de același sex continuă însă. Așteptăm cu nerăbdare decizia Curții Constituționale din data de 27 octombrie şi ne rugăm să fie una normală, aşa cum o doresc toţi creştinii din România.

Până atunci, vă îndemnăm pe toți aceia care înțelegeți importanța demersurilor Bisericii în vederea definirii în Constituție ca fiind „unirea între un bărbat și o femeie”, să continuați acțiunile de post și rugăciune. În mod deosebit în orașele cu comunități evanghelice importante, vă îndemnăm să organizați și mitinguri Pro-Familie.

Nimic nu trebuie să ne împiedice să mărturisim planul lui Dumnezeu pentru familie și faptul că suntem extrem de îngrijorați de sprijinul pe care anumiți politicieni îl acordă ONG-urilor anti-familie.

Sunt în joc: Numele lui Dumnezeu, valoarea Sfintelor Scripturi, viitorul copiilor noștri, al Bisericii și al poporului român.

Președinte                                                Secretar General
Viorel Iuga                                               Virgil Achihai

SURSA – http://revistacrestinulazi.ro/2016/10/comunicatul-aliantei-evanghelice-din-romania/

4 comentarii (+add yours?)

 1. LucianGuia
  oct. 15, 2016 @ 10:03:08

  De ce nu organizeaza Alianta Evanghelica proteste Pro-Familie, in orasele ce contin comunitati evanghelice importante?(Timisoara, Arad, etc.) Daca sunteti extremi de ingrijorati de sprijinul pe care anumiti politicieni il acorda ONG-urilor anti-familie, si daca vreti sa marturisiti planul lui Dumnezeu pentru familie, voi(Alianta Evanghelica – prin conducatorii sai) ati organiza si promova astfel de proteste!

 2. dininimapentrutine
  oct. 15, 2016 @ 23:16:16

  Reblogged this on Pastor Ciprian Barsan .

 3. valentbau@gmail.com
  oct. 16, 2016 @ 16:14:52

  Inmultirea faradelegii, este un semn printre celellalte care anunta revenirea Domnului Isus,

  Dan Prelipceanu

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: