Ioan Panican despre Vremurile din urma

la Nasul TV, despre atacurile din ultimii ani la adresa familiei, a educatiei si a credintei.

PREDICA – Ioan Panican. Vremurile din urma grele si rele. Modele de parinti!

Maleahi 4:5-6

5 Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie* înainte** de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.
6 El va întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc* ţara cu blestem**!”

Efeseni – Şi voi, părinţilor, nu întărâtaţi la mânie pe copiii voştri, ci creşteţi-i în mustrarea şi învăţătura Domnului.

ioan-panicanIoan Panican:

Lumea are o agenda foarte precisa si foarte bine pusa la punct in ceea ce priveste  cresterea copiilor nostri. In vremea comunismului s-a lucrat cu o mare intelepciune si cu o mare eficienta si anume spalarea creierilor si dezradacinarea.Acum se lucreaza pe aceleasi doua planuri, inca mai bine, inca mai vigurosi, cu o eficienta mai mare, o eficienta napraznic. Imediat de la nasterem Duhul Sfant si diavolul se gasesc mereu si mereu pe urmele copiilor nostri. Lumea are o agenda foarte precisa. Si lumea aceasta tot mai intunecata, lumea aceasta tot mai razvratita si tot mai nebuna in care ne este dat sa traim, tinteste mereu si mereu cum sa ucida in copiii nostri si credinta in Dumnezeu si curatia mintii si curatia inimii, si dragostea de Dumnezeu si dragostea de oameni. Dragostea, de ceea ce este frumos si dragostea de ceea ce ii mantuieste. Si daca nu-i crestem noi in mustrarea si in invatatura Domnului, ii creste lumea, ii creste Faraon. Nu pentru slava si nu pentru gloria lui Dumnezeu, ci pentru sine si pentru iad. Este o lupta pentru viata si moarte. Este o lume cum n-a mai fost de cand este omul pe pamantul acesta.

[…]Citeste in cartea Faptele Apostolilor si iti vine sa spui: ce greu le-a fost sfintilor in vremea de inceput a bisericilor. Si Duhul Sfant, prin ap. Pavel, zice: nu, voua va va fi greu, caci in zilele din urma, vremurile vor fi grele.  Vremurile sunt grele si de aici mai departe, nimeni sa nu se insele, sa nu se lase inselat: vor fi vremuri mai grele si din cale afara de grele. Omenirea are probleme mari si de aici inainte vor fi probleme mai mari si in Biblie scrie despre ceruri noi si despre un pamant nou in care va locui neprihanirea lui Dumnezeu…

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: