”Nori negri se strâng asupra lumii” – o perspectivă biblică asupra războiului din Siria

~~Suntem practic la un pas de la implinirea Scripturii. Acesta nu e doar un razboi, ci este razboiul declarat, razboiul final si de el este legata si pentru evrei si pentru crestini, este legata vremea aceasta a sfarsitului. AVEM TOATE ARMATELE pe CAMPUL de BATALIE. LIPSESTE doar DETONANTUL si acesta poate sa se iveasca de la o zi la alta, de la o luna la alta. Nu stim ce se va intampla intr-un an.
~~Dumnezeu este suveran; El tine istoria in mana. Iar noi trebuie sa fim in orice moment gata sa infruntam istoria si sa-L vedem pe Dumnezeul nostru….

rusia-turcia-si-iran-ezechiel-38-39

Probabil că războiul din Siria și atrocitățile care sunt comise în cadrul lui sunt cele mai evidente dovezi ale faptului că trăim zilele de pe urmă ale istoriei omenirii. Împlinirea profețiilor din Isaia capitolul 17 și Ezechiel 38-39 este mai aproape ca oricând, iar toate armatele descrise în Scripturile Vechiului Testament sunt deja poziționate pe câmpul de luptă. Niciodată mai mult ca acum nu s-a putut vedea atât de clar împlinirea literală a Cuvântului lui Dumnezeu. Este scris că ”Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi proroci.” (Amos 3:7) El ne arată din timp ceea ce urmează să se întâmple prin Duhul Său și Cuvântul Lui cel sfânt.

Toate evenimente care se derulează sub ochii noștri în fiecare zi n-ar trebui nici să ne uimească, nici să ne facă să ne temem, ci doar să ne ridicăm privirile în sus știind că răscumpărarea noastră se apropie.

Un singur cuvânt ar trebui să ne miște de ajuns încât ziua aceea mare a judecății să nu ne ia prin surprindere: ”Pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeul tău!” (Amos 4:12)

O privire biblică asupra evenimentelor recente ce indică spre împlinirea profețiilor Scripturii.

CONTINUARE – Clik mai jos:

nori-negri-se-stra%cc%82ng-asupra-lumii-o-perspectiva%cc%86-biblica%cc%86-asupra-ra%cc%86zboiului-din-siria

5 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  oct. 16, 2016 @ 13:58:09

  Reblogged this on Trezire si Restaurare.

 2. valentbau@gmail.com
  oct. 16, 2016 @ 16:09:53

  Draga Frate Aurel,

  apreciez mult dedicarea si acuratetea cu care abordezi evenimentele recente din Syria din perspectiva profetica/biblica.

  Din lumina care ai primit-0, te rog sa ne lasi sa stim unde ar putea fii plasata rapirea Miresei/Bisericii lui Hristos?

  Multumesc, cu apreciere Dan P.

  • rodi
   oct. 17, 2016 @ 00:13:56

   puteti sa intrati pe blogul fratelui Gheorghe Aurel si sa postati acolo comentariul. Faceti clik pe poza din acest articol si veti intra la pagina fratelui.

 3. aurelgh
  oct. 17, 2016 @ 01:39:07

  • rodi
   oct. 17, 2016 @ 19:36:27

   Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru mesajele dvs. , va multumim mult pentru ele in numele nostru si al cititorilor acestui blog!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: