Caracter pierdut, caracter recastigat! – Lazar Gog – Conferinta de tineret Biserica Elim Timisoara

lazar-gog-biserica-elim-timisoara-ocotombrie-2016

Pentru mai multe poze de la Conferinta de tineret, vizitati pagina Pastorului Ciprian Barsan – https://dininimapentrutine.wordpress.com/2016/10/15/conferinta-tineret-elim/

FOTO Ciprian Birsan

FOTO Ciprian Birsan CLIK pentru mai multe poze!

Pastorul Lazar Gog (Biserica Emanuel, Anaheim, California) predica mesaj asupra subiectului ales de Biserica Elim din Timisoara.

„In America am avut un politician foarte bun, macar ca era Democrat- un politician de exceptie. Dar la minte, cat un pui de gaina. N-are caracter si nu a avut caracter nici in timpul presedintiei. Si lucrul acesta te descalifica. Nu te ajuta la nimic. Dvs. cei mai multi de aici, ati cunoscut pe Domnul. Poate ati crescut in biserici evanghelice. Ati auzit cuvantul lui Dumnezeu in familie. Ati venit la biserica. Ati luat o decizie personala sa-L slujiti pe Dumnezeu, sa umblati cu El. Unii urmeaza sa faceti aceasta decizie. Intrebarea este aceasta: CUM STATI cu CARACTERUL? Cu VIATA SFANTA? Cu INTEGRITATEA?

CARE ESTE ROADA DUHULUI in VIATA VOASTRA? O mai aveti? Sau s-a stirbit caracterul? CUM ESTE CONSTIINTA? Aveti mustrari de constiinta? Ati pierdut din entuziasmul pe care l-ati avut in ziua cand v-ati intalnit cu Domnul? Mai aveti entuziasmul acela? In seara aceasta, ramanand in tema dvs., am sa va vorbesc despre un personaj mare al Sfintelor Scripturi. Un om plin de Duhul Sfant, dar care si-a pierdut caracterul. Insa un om care a stiut sa-l recastige. Este vorba de Samson. (Din primele 7 minute, mai sunt aprox 54 de minute din mesaj).

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: